Google Android · Razvoj aplikacija

Kurs “UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE” krajem oktobra

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda, organizuju i pozivaju Vas da uzmete učešće u okviru trodnevnog kursa, koji će biti održan u periodu  od 22 – 24. oktobra 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova,  Kneza Miloša  br. 12 (sala III na trećem spratu), na temu: “UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE”.

Za programiranje Android aplikacija potrebno je dostići adekvatan nivo znanja u nekoliko oblasti, kao i poznavanje faza u procesu programiranja. Ovaj kurs ima cilj da početnika uvede u sve ove elemente na razumljiv način, kako bi izbegli česte početničke greške koje kasnije značajno uspore napredovanje. Na kraju kursa, polaznici će vladati dovoljnom količinom znanja za izradu manjih aplikacija, koje će biti kompletne i objavljene na Google Play-u, pa čak i spremne za prodaju. Osim toga, dalje napredovanje će im biti znatno olakšano jer će imati kvalitetnu osnovu.

android-kitkat

Predavač: Milan Todorović, predavač sa dvodecenijskim iskustvom u obuci kadrova u oblastima programiranja i upravljanja softverskim projektima.

Za aktivne članove Privredne komore Beograda, kotizacija po polazniku iznosi: 10.000,00 din neto + PDV. Za ostale, kotizacija iznosi 15.000,00 din + PDV. Za sve dodatne informacije obratite se: Jeleni Radić (tel: 011-3619-472, e-mail: [email protected])  ili  Draganu Ristoviću (tel. 011- 2645-333, e-mail: [email protected]).

 

NAREDNI TERMIN REALIZACIJE KURSA  “UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE”  JE 26-28. NOVEMBAR 2014. (PRIJAVA /26-28. novembar)

Leave a Reply