Google Android · Mobilne aplikacije

L&Z prva ženska android aplikacija

Čitanje najpoznatijeg ženskog web portal a Lepota&Zdravlje od danas će biti mnogo jednostavnije – gde god da se nalazite s lakoćom pratite najnovije L&Z vesti.

Jednostavnog i elegantnog dizajna, L&Z android aplikacija omogućava brzo i lako pregledanje vesti. Čitajte, komentarišite, podelite najzanimljivije informacije putem drušvenih mreža – u samo nekoliko klikova.

LZ android aplikacija

screen 490x404 Stigla je L&Z android aplikacija!

L&Z ima za cilj da edukuje, zabavi i obavesti sve one koji žele da budu informisani o novostima iz oblasti lepote, zdravlja, mode, porodičnog života, ljubavi, seksa, kao i života poznatih.

U Beauty rubrici vas očekuju korisni saveti i vesti iz domena nege i lepote. Zdravstvena rubrika donosi mnoštvo činjenica o zdravoj hrani, dijetama i pravilnoj ishrani, ali i savete stručnjaka na koje sve načne možete unaprediti zdravlje. U Fashion rubrici pratite najnovije vesti iz sveta mode, ocenite stajling poznatih ili postavite pitanje modnim stručnjacima koji će rešiti sve vaše nedoumice. Pitanja i odgovore na temu muško-ženskih odnosa pronaći ćete u rubrici Ljubav&Seks. Buduće mame i novopečeni roditelji svoj kutak će pronaći u rubrici Moja beba. Dame koje vole da kuvaju svakog dana inspiraciju mogu potražiti u Kuvarici, gde ih očekuju ukusni recepti. Zavirite u svet poznatih i pratite aktuelna dešavanja u rubrici Lifestyle!

L&Z aplikaciju možete da “skinete” OVDE ili skeniranjem QR koda:

lepota QR code Stigla je L&Z android aplikacija!

Leave a Reply