Foto · Google Android

Nikon COOLPIX S800c sa Wi-Fi-jem i Androidom

Zabavite se i ostanite povezani pomoću uređaja koji ste čekali i pomoću kojeg možete postavljati fotografije na društvene mreže. Sa operativnim sistemom Android, 10x NIKKOR optičkim zum objektivom, 16-MP CMOS senzorom sa pozadinskim osvetljenjem, ekranom visoke rezolucije osetljivim na dodir od 8,7 cm (3,5 in.) i direktnim pristupom usluzi Google Play.

COOLPIX S800c je fotoaparat koji pokreće Android™ i koji voli vaš društveni život isto koliko i vi.

Snimajte HD filmove u punoj rezoluciji i pravite izvrsne slike pomoću optičkog zuma od 10x. Čak i slike sa kasnovečernje zabave ne predstavljaju nikakav problem zahvaljujući CMOS senzoru od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem. Dodirnite ekran da biste izvršili deljenje na mreži i odmah primili komentare svojih prijatelja.

Prilagodite svoj fotoaparat pomoću svih najnovijih aplikacija usluge Google Play™, preuzimajte ažuriranja sa svojih omiljenih Veb lokacija ili čak igrajte igrice. Vidite sve jasno na OLED monitoru sa ekranom osetljivim na dodir izuzetno visoke rezolucije.

Moć operativnog sistema Android – preuzmite bilo koju aplikaciju iz usluge Google Play direktno na svoj fotoaparat. Iskoristite prednosti aplikacija za fotografije, društvene medije, igrica i još mnogo toga. Sa stotinama hiljada Google Play aplikacija koje su vam na dohvat ruke, možete pročitati pozivnicu za zabavu svog prijatelja, preuzeti uputstva, učitati najbolje nove foto filtere koje ćete koristiti na zabavi i igrati igricu dok putujete: sve to na svom fotoaparatu. Mogućnosti su neiscrpne

Podelite svoj svet: lako se povežite na Internet uz pomoć tehnologije Wi-Fi. Otpremite fotografije i filmove na lokacije društvenih medija i lokacije sa fotografijama ili prebacite slike direktno na svoj pametni telefon ili tablet uređaj.

Ugrađeni GPS: beleži tačnu lokaciju (geografsku širinu i dužinu) na kojoj je fotografija snimljena u vidu „geografske oznake“ u podacima slike (Exif). Kompatibilan sa Google¹ aplikacijom koja zahteva GPS.

HD film u punoj rezoluciji (1080p) sa stereo zvukom: lako snimite život u pokretu. Možete koristiti optički zum od 10x sa autofokusom tokom snimanja filma i snimiti usporene ili ubrzane filmove korišćenjem brzina snimanja do 240 fps (VGA).

Interna memorija: interna memorija kapaciteta 1,7 GB za slike i filmove i 680 MB za aplikacije koje preuzmete. Kada vam zatreba više prostora, fotoaparat je kompatibilan sa SD/SDHC karticama (do 32 GB).

Leave a Reply