00
Google Android

Novi Sad dobio “City guide” Android aplikaciju za turiste

Saradnja Turističke organizacije Novog Sada i Tehnicom Computersa rezultirala još jednim kanalom komunikacije za turiste

Turistička organizacija Novog Sada je u saradnji sa kompanijom Tehnicom Computers svojim gostima neposredno pred održavanje Exit festivala pružila mogućnost korišćenja mobilne aplikacije grada.

Novi Sad City Guide android aplikacija predstavlja još jedan kanal komunikacije za turiste i približava Novi Sad svima koji žele da sve informacije o gradu imaju na svom mobilnom telefonu.

City guide aplikacija sadrži sve relevatne informacije o Novom Sadu, počev od toga kako doći do Novog Sada, gde odsesti, šta posetiti, kojim prevozom se kretati gradom, koju hranu probati, kao i sve servisne informacije. Posebno važno za turiste je da aplikacija nudi mapu grada, sa tačno lociranim važnim objektima. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je urađena dvojezično: na engleskom i srpskom jeziku.

 

Aplikacija Novi Sad City Guide može se preuzeti sa Google play store / Android marketa preko telefona ili direktno preko sledećeg linka:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tehnicomsolutions.nscityguide&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEslmNvbS50ZWhuaWNvbXNvbHVOaW9ucy5uc2NpdHlndWlkZSJd

Do saradnje Turističke organizacije Novog Sada i Tehnicom Computersa došlo je na Beogradskom sajmu turizma početkom ove godine, kada su se razmenile informacije o neophodnosti ovakve vrste predstavljanja Novog Sada njenim posetiocima.

Kompanija Tehnicom Computers je nudi rešenja izgradnje informaciono komunikacione infrastrukture preduzeća. U segmentu izrade aplikacija za pametne telefone u poslednjih godinu dana uradila je više od 30 mobilnih aplikacija, kako za kompanije, tako i za medijske kuće, radio stanice, banke, kao i turističke organizacije. Osim mobilnih i web aplikacija svoj portfolio je obogatila i izradom aplikacija za pametne televizore.

Leave a Reply