Google Android

Novi TOSHIBA AT300SE tablet na Androidu

Novi AT300SE na AndroidTM platformi od 25,7cm (10,1 inča) idealan je za one koji svakodnevno koriste tablet računar

Toshiba Evropa je danas predstavila najnoviji model u sve širem segmentu tablet računara: AT300SE. Ovaj računarski uređaj na Android™ platformi veličine 25,7cm (10,1 inča) idealan je za korisnike koji žele da koriste najpopularnije karakteristike tableta bez kupovine premijum dodataka.

Opremljen brzim i snažnim NVIDIA® Tegra® 3 procesorom uz veliki 16:10 displej sa širokim uglom gledanja, AT300SE zadovoljava glavne zahteve koje korisnici imaju od tableta – od gledanja video sadržaja i pretraživanja interneta do čitanja elekronskih tekstova i igranja standardnih igara. Novi Toshiba AT300SE će biti dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Tanak i lagan, moderan i izdržljiv

Na osnovu kvaliteta dizajna uspešnog Toshiba AT300 premijum tableta, nova SE verzija je napravljena imajući na umu svakodnevne korisnike koji vode računa o troškovima. AT300SE je lagan za nošenje. Dubine samo 10,5mm i težine 625 grama, skoro je jednako tanak i lagan kao Toshibin premijum tablet.

Pored toga, moderan Precious Silver Metallic dizajn mu daje elegantan izgled a tačkasta površina sa zadnje strane sprečava klizanje iz ruku. Napravljen za intenzivnu upotrebu kod kuće i u pokretu, AT300SE ima bateriju koja traje do deset sati*.

Brojne aplikacije

Toshiba AT300SE tablet podržava Android 4.1, Jelly Bean – najnoviju Android platformu koja je optimizovana za tablet računare. Video, muzički i foto fajlovi u najrazličitijim formatima mogu da se otvore i emituju bez čekanja. Brz i lak pristup portalu Toshiba Places omogućava korisnicima da odaberu zabavne sadržaje među brojnim video portalima, novinskim servisima i provajderima filmova i TV programa na zahtev i potom razmenjuju omiljene sadržaje i komentare sa prijateljima.

Ova povezana platforma na bazi klauda je već instalirana na tabletu i omogućava korisnicima da uživaju u omiljenom digitalnom materijalu sa TV-a, personalnog računara ili tableta. Isto tako, korisnici imaju direktan pristup ka više od 700.000 aplikacija i igara preko Google Play™. Za oflajn uživanje u ličnim multimedijalnim bibliotekama, Toshiba je i ovaj tablet opremila dodatnim eksternim HDD kapacitetom skadištenja preko mikro-USB porta, microSD™ ulaza za karticu sa SDHC/SDXC podrškom do 64GB i Bluetoothom® 3.0.

Izbor za korisnika

,,Mi u Toshibi smo srećni što smo sve većem broju korisnika naših tablet računara ponudili još jedan model koji će privući brojne korisnike zbog svoje cene i mogućnosti’’, kaže Endi Bejs, izvršni potpredsednik za digitalne proizvode i usluge u kompaniji Toshiba Evropa.

,, Toshiba AT300SE predstavlja dodatni model uz premijum Toshiba AT300 tablet, u popularnoj kategoriji veličine ekrana od 10,1 inča.Za korisnike koji više vole manji tablet koji staje u džep, nudimo premijum Toshiba AT270 veličine 19,6cm (7,7 inča). A kao najbolju kombinaciju modela, nedavno smo lansirali Toshiba Satellite U920t, koji se odlikuje velikim tablet ekranom od 31,8cm (12,5 inča) i snažnim i praktičnim Ultrabook™ PC uređajem koji podržava Windows 8 u jednom hibridnom kućištu.’’

Leave a Reply