novinarnica
Google Android

“Novinarnica” android aplikacija za čitanje magazina u pokretu

Internet servis Novinarnica.net predstavio je nedavno Android aplikaciju Novinarnica koja omogućava čitanje novina, magazina, romana i stripova u pokretu u njihovom originalnom izdanju. Servis i aplikacija pokrivaju većinu novina i magazina koji se izdaju u Srbiji ali i regionu, koji se naravno plaćaju, a na raspolaganju su i besplatni magazini, preko kojih možete steći uvid u ovaj sistem.

novinarnica

Transformacijom štampanih novina u digitalni format (izvorište je najčešće PDF), Novinarnica nudi isti sadržaj, grafiku, izgled i osećaj kao i štampane novine. Bogata ponuda obuhvata dnevne novine, nedeljnike, časopise i magazine lokalnog, nacionalnog ili regionalnog karaktera, koji se bave različitim temama kao što su politika, ekonomija, zdravlje, lifestyle, časopisi specijalizovani za različite oblasti od umetnosti, istorije do nauke i tehnike itd. Istim nalogom možete da pristupite i aplikaciji i portalu.

Osnovne prednosti:

★ Digitalni izlog –  Sve novine na jednom mestu
★ Jeftinije od štampanih izdanja na kioscima
★ Isti izgled i sadržaj kao u štampanoj formi
★ Preuzeta izdanja je moguće čitati i bez internet konekcije
★ Isti nalog za pristup aplikaciji i portalu
★ Sredstvo plaćanja na aplikaciji su Novinarnica krediti. Kupovina novina se na ovaj način obavlja u realnom vremenu

Za preuzimanje i čitanje besplatnih izdanja ne morate se čak ni registrovati, a nakon registracije možete kupovati pojedinačne magazine ili godišnje pakete.

Leave a Reply