Google Android

Opel Srbija predstavio Android aplikaciju “Suvozač”

Kompanija Opel, kao i uvek do sada, svojim vernim vozačima stavlja na raspolaganje najsavremenije tehnologije. Tako je na Android marketu objavljena nova Opel aplikacija pod imenom “Suvozač”. Opel ovim potezom želi da unapredi bezbednost i informisanost svojih vozača i omogući im da uživaju u još većoj udobnosti prilikom vožnje njihovih Opel automobila.

Najnovija Android aplikacija sadrži segmente sa informacijama koje su svakom vozaču neophodne u toku vožnje

Vremenska prognoza
Segment koji vozaču omogućava da vidi trenutnu vremensku prognozu za sve veće gradove u Srbiji.

Stanje na putevima
Segment koji služi kao informator vezan za stanje na putevima Srbije.

Opel oko
Aplikacija poput Osmatrača, popularne aplikacije pomoću koje korisnici mogu da prate uživo prikaz kamerama pokrivenih lokacija širom Srbije (npr. stanje na mostu Gazela).

Uspori snima se – saobraćajne kamere u Beogradu i Novom Sadu
Mapa koja obuhvata sve lokacije u Srbiji na kojima se nalaze kamere koje prate saobraćaj i snimaju prekršaje.
Takođe, postoji i poseban peti segment, namenjen vozačima Opel automobila, ali i onima koji to planiraju da postanu.

Opel
Ovaj deo je u stvari Android prezentacija Opel Srbija website-a sa nekim dodatnim opcijama i sadrži sledeće linkove: vozila, aktuelne informacije/ponude (vesti sa medisjkog sajta), diler locator, servis locator, Opel na Facebook-u link, Opel na YouTube-u link,  zahtev za ponudu, zahtev za test vožnju.

U glavnom meniju, posebno su izdvojeni delovi: Zahtev za ponudu (kontakt sa Dilerom) i Zahtev za test vožnju, a sve u cilju povećanja data baze i unapređenja interesovanja za Opel vozilima.

Osim sa Andorid Marketa, trenutno je u fazi izrade i sajt suvozac.net, sa kog će se moći preuzeti aplikacija. Na taj način ona će uskoro biti dostupna još širem krugu korisnika. Opel ovakvim inovacijama pokazuje da uvek prati trendove, a da svojim vozačima teži da obezbedi najkvalitetniju i najmoderniju kako mobilnu, tako i svaku drugu tehnologiju.

Aplikaciju preuzmite sa linka:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opel.suvozac&feature=search_result

Leave a Reply