Google Android

“Personal magazin” Android aplikacija

Od sada svi korisnici Android telefona mogu besplatno da preuzmu „Personal magazin“ Android aplikaciju i uvek imaju pristup najnovijim vestima o iz IT sveta, zajedno sa Widgetom koji mogu da postave na početnu stranicu ekrana.

Preuzimanje „Personal magazin“ aplikacije je vrlo jednostavno, putem ovog linka preuzimate .apk instalaciju. Kada je prezumete, izaberite „Install“ i program će biti instaliran na vaš uređaj.

Nakon toga jednim klikom na ikonicu aplikacije pokrećete naslovnu stranu na kojoj se nalaze najnovije i najvažnije vesti iz svih rubrika.

U prvoj „trakici“ nalazi se i taster „refresh“ uz pomoć kojeg možete da „osvežite“ naslovnu stranu i proverite da li ima novi informacija. Preko menija možete da izvršite trenutno osvežavanje vesti, a aplikacija svakako automatski vrši osvežavanje sadržaja.

Preuzimanje “Personal magazin”aplikacije


Kliknite za preuzimanje aplikacije
 
(instalacioni .apk fajl veličine 600kb )

ili

Android skenerom slikajte ovaj QR kod:

Android Widget

Personal magazin widgetPored aplikacije na desktop površinu telefona možete dodati “Personal magazin” widget. Pritisnite ekran van ikonica i iz kontekstnog menija izaberite Widget-i, i samo izaberite “Personal magazin”i na desktopu će vam se pojaviti Personal magazin traka sa najnovijim IT vestima, kojima u celini pristupate preko pritiska na naslov.

Widget traka se automatski ažurira sa novim vestima tako da ste uvek u toku sa zbivanjima iz sveta informacionih i novih tehnologija.

6 thoughts on ““Personal magazin” Android aplikacija

Leave a Reply