POBEDNICI ČETVRTOG MTS ANDROID KONKURSA
Google Android

POBEDNICI ČETVRTOG MT:S ANDROID KONKURSA

Talentovani učenici Matematičke gimnazije u Beogradu Filip Vesović, Vladimir Milenković i Vuk Vuković, članovi tima koji je pobedio na četvrtom mt:s Android konkursu Telekoma Srbija, posetili su Svetski kongres mobilne telefonije u Berseloni, najprestižniju svetsku manifestaciju u oblasti mobilnih telekomunikacija.

Posetu kongresu u Barseloni osvojili su kao nagradu za izradu edukativne Android aplikacije sa ekološkom porukom, pod nazivom “EcoEarth”.

POBEDNICI ČETVRTOG MTS ANDROID KONKURSA

POBEDNICI ČETVRTOG MTS ANDROID KONKURSA

 

Pobednici četvrtog mt:s Android konkursa bili su u prilici da vide i probaju nove uređaje renomiranih proizvođača, da posete štandove i prezentacije velikih kompanija, a u paviljonu sa posebnom namenom, da se upoznaju sa inovacijama na polju mobilnih aplikacijama koje bi trebalo u budućnosti da nam pomognu i olakšaju svakodnevni život.

Svetski kongres mobilne telefonije u Barseloni okupio je oko 800 operatora i više od 250 kompanija proizvođača opereme i softvera, i kao takav predstavlja najveći kongres na polju mobilnih telekomunikacija u svetu. Kompanija Telekom Srbija svake godine, počev od prvog mts Android konkursa, nagrađuje pobednike posetom ovoj prestižnoj svetskoj manifestaciji.

Leave a Reply