Google Android · Mobilne aplikacije

Univerexport lansirao Android aplikaciju

Prateći sve veću zastupljenost „pametnih telefona“ na srpskom tržištu, jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, Univerexport, kreirao je Android aplikaciju Univerexport, koja na jednom mestu objedinjuje različite segmente poslovanja ove kompanije.  Još 2012. godine Univerexport je pokrenuo online servis za naručivanje i dostavu robe široke potrošnje, pod simboličnim nazivom eLAKOLIJE, a nova mobilna aplikacija, koja će korisnicima omogućiti pristup svim servisima i važnim informacijama o Univerexport sistemu, korak je napred u težnji da se sa potrošačem uspostavi što neposredniji kontakt.

 

Nova web aplikacija sastoji se iz nekoliko segmenata – elektronske trgovine – eLAKOLIJE servisa, tradicionalne trgovine i web portala  Zakuvaj.me.

Univer-6

Korisnicima se u okviru nove aplikacije nudi dugo očekivana mogućnost da putem svojih mobilnih uređaja pristupe online servisu za naručivanje i dostavu eLAKOLIJE, sa asortimanom od preko 12 000 artikala, uz sve njegove pogodnosti.

 

Android aplikacija korisnicima obezbeđuje i najnovije informacije o aktuelnostima, prikaz prodajne mreže sa lokatorom najbližeg prodajnog objekta u odnosu na trenutnu GPS poziciju, proveru boniteta za vlasnike loyalty programa- Bonus kartice, informacije o pogodnostima Univerko cash back kartice, kao i mogućnost kreiranja liste za kupovine.

 

Aplikacija sadrži i vezu sa Zakuvaj.me portalom, koji je u pripremi, sa ciljem da korisnicima ponudi sadržaje  koji će zadovoljiti sve ljubitelje gastronomije, kao i korisne savete za zdrav život i održavanje domaćinstva. Zakuvaj.me ujedno predstavlja i sledeći projekat Univerexporta, sa težnjom da se sa potrošačima uspostavi što prisnija komunikacija na Internet prostoru.

 

 

Leave a Reply