Google Android

ViewSonic prvi izlazi sa uređajem koji će raditi na 2.4 verziji Androida

Skorašnje najavljeni ViewPad 4 pametni telefon kompanije ViewSonic će posedovati najnoviju verziju Android operativnog sistema 2.4, kada bude izašao u Aprilu. Sam unapređeni operativni sistem će posedovati mogućnost rada sa Honeycomb aplikacijama, što će ga učiniti veoma interesantnom opcijom.

Značaj Android 2.4 verzije je u tome što će omogućiti da aplikacije koje traže dvojezgarne uređaje, mogu da rade na uređajima koji poseduju jedno procesorsko jezgro i koji će imati 2.4 verziju Android operativnog sistema.

ViewPad 4 pametni telefon kompanije ViewSonic će biti jedan od prvih multimedia uređaja koji će biti podržan od strane novog operativnog sistema kompanije Google.

Pored Android 2.4 verzije operativnog sistema, ViewPad 4 će posedovati 10.1 Flash, 720p HD video snimanje i reprodukciju snimaka i mini-HDMI 720p izlazom. Tu je, takođe, i auto-fokus kamera od 5 megapiksela, Bluetooth 2.1 i 802.11 wireless konekciju. Naravno, kako stoji i u samom nazivu uređaja – ViewPad 4 – sadrži i 4.1 inčni ekran.

Svakako jako zanimljive specifikacije novog ViewSonic pametnog telefona i mogućnosti koje otvara nova verzija Android operativnog sistema (2.4) činiće ViewSonic 4 primamljivom kupovinom.

Leave a Reply