Google Android

Zara i Samsung kreirali modnu Android aplikaciju

Kompanija Samsung Electronics Ltd lansirala je modnu aplikaciju Zara u saradnji sa programerima kompanije Inditex Group. Premijerno predstavljanje kolekcija kuće Zara na Android smart telefonima pružiće ljubiteljima mode priliku da putem te aplikacije brzo pregledaju i odmah kupe „must-have“ odevne predmete iz najnovije sezone, kao i da uživaju u podršci tima korisničkog servisa kuće Zara.

Iz kompanije samsung najavljuju da će na ovaj način ljubitelji mode moći da planiraju savršenu kombinaciju odeće direktno sa svojih Samsung telefona ili tableta.

Modna aplikacija Zara će moći da se tokom šest meseci besplatno preuzme ekskluzivno sa servisa Samsung Apps na bilo koji Samsungov smart telefon ili tablet računar koji pokreće platforma Android. Zahvaljujući elegantnoj prezentaciji pregledavanje kolekcija Woman, TRF, Men i KIDS , kao i naručivanje robe vrlo su jednostavni, a čitavo iskustvo šopinga dopunjava sveobuhvatan korisnički servis koji omogućava korisnicima da prate stanje svojih porudžbina i da za dodatnu pomoć stupe u kontakt sa timom kuće Zara.

Aplikacija Zara sadrži funkciju za skeniranje koja kupcima omogućava da svojim mobilnim uređajima skeniraju bar-kodove na robi u prodavnici kako bi dobili prikaz te robe na aplikaciji. To je idealno rešenje u situacijama kada u prodavnici nema odgovarajuće veličine ili boje na lageru. Uz uključivanje najnovijih ponuda, vodič kroz direktorijum prodavnice će se pobrinuti za to da potrošači mogu da pronađu i lociraju najbliže radnje. Upravo zbog toga, ova aplikacija predstavlja obavezan aksesoar za sve ljubitelje mode gde god se oni nalaze.

Aplikacija Zara se može preuzeti sa servisa Samsung Apps u preko 20 evropskih zemalja, a ubrzo će se pojaviti i u ponudi za dodatne zemlje.

Leave a Reply