Mobile

HFB-500 Solarni headset

Ako vaš posao zahteva mnogo telefonskih razgovora, čak i tokom vožnje, ili jednostavno želite da budete dostupni u svako doba i na svakom mestu, najbolje rešenje za vas je Bluetooth headset koji se lako ugrađuje u kola. Glavni problem je što baterije uglavnom ne traju dugo i znaju da vas ostave na cedilu u važnom trenutku.

Kompanije LG je ponudila rešenje u vidu HFB-500 solarnog headseta koji je spojen sa vašim telefonom preko Bluetooth-a i puni se na solarnu energiju. Jednostavna, lepa i jeftina hands-free opcija posebno ako imate averziju na kablove.

HFB-500 je kompaktan blok dimenzija 94 x 50 x 14mm i težak je svega 72 grama. Uređaj je dizajniran kranje minimalistički, ima samo jedno malo crveno multifunkcionalno dugme sa prednje i po jedno za podešavanje jačine zvuka na bočnim stranama. Oivičen je srebrnim okvirom a pozadina je prekrivena tamnim solarnim panelom koji ima diskretne bele pruge.

Baterije na solarno punjenje dugo traju, imaju dobar kvalitet zvuka i mogu se simultano priključiti na dva telefona. LG HFB-500 nudi brojne mogućnosti za laku konverzaciju dok ste u pokretu. Posle 3 sata punjenja na sunčevoj svetlosti, razgovor može trajati i do 30 minuta.

Možemo ga očekivati i na našem tržištu po veoma pristupačnoj ceni.

Leave a Reply