Mobile

HTC Desire 816 prvi iz nove generacije HTC pametnih telefona

HTC Desire 816 je prvi iz nove generacije HTCpametnih telefona srednje klase u kome kombinacija atraktivnog dizajna i odličnih performansi stvara izvanrednu vrednost.

HTC, svetski lider na polju inovacija i dizajna za mobilne uređaje, danas je predstavio prvi model iz svog ambicioznog portfolija uređaja srednje klase za 2014. godinu.

 

HTC Desire™ 816 izdvaja i primenjuje najbitnije elemente dizajna međunarodno priznate porodice HTC One®, sa paletom jakih, modernih boja i kvalitetnim materijalima koji asortimanu HTC Desire daju one tako poznate, a ipak karakteristične odlike.

HTC-Desire-816_3V_AllColors

 

Prikazujući opsesivnu usredsređenost kompanije HTC na neverovatan dizajn, iznutra i spolja, model HTC Desire 816 sadrži napredni set funkcija koje ga čine jednim od pametnih telefona sa najboljim odnosom cene i mogućnosti od svih koje je kompanija HTC ikada predstavila.

„HTC Desire 816 označava početak uzbudljivog novog doba za proizvode srednje klase,“ izjavio je Piter Čou (Peter Chou), direktor kompanije HTC. „Predivan i za gledanje i za držanje, sa odgovarajućom tehnologijom i softverom, HTC Desire 816 dovodi u pitanje sve što ljudi očekuju od pametnih telefona nešto nižeg cenovnog ranga. On omogućava pravi izbor u okviru kategorije time što donosi izuzetno privlačan dizajn i visoke performanse po neverovatnoj ceni.“

Predivan dizajn, moćne performanse

Prvo izdanje HTC Desire porodice sa novim izgledom dolazi uz čuvena dva prednja zvučnika i HTC BoomSound™ za neverovatan audio-kvalitet, dok HTC BlinkFeed™ omogućava korisnicima da imaju uvid u najnovije vesti i novosti sa društvenih mreža na velikom ekranu od 5,5 inča.

Dve moćne kamere čine uređaj HTC Desire 816 idealnim za ljubitelje fotografije. Zadnja kamera od 13MP, zajedno sa HTC Zoe™ i automatskim „video-highlights” sistemom, kao i prednja kamera od 5MP, čine ovaj uređaj u isto vreme savršenim za snimanje sjajnih „selfija“, ali i za slikanje predivnih pejzaža visokog kvaliteta.

Pokretan četvorojezgarnim procesorom na 1,6 GHz i sa mogućnošću 4G LTE povezivanja, novi HTC Desire model nudi prvoklasnu brzinu i snagu i potpuno je opremljen da isprati i najaktivniji stil života, bilo da su u pitanju pretraživanje interneta, igre ili istovremeno korišćenje mnogobrojnih aplikacija.

Leave a Reply