htc
Mobile

HTC Desire C

Novi HTC Desire C – brilijantan, zabavan i odlično povezan

Nakon uspešnog predstavljanja HTC One serije, HTC je danas predstavila svoj najnoviji telefon, HTC Desire C. Sa integrisanom Beats Audio™ tehnologijom ovaj vrhunski dizajniran i pristupačan pametan telefon vam omogućava da čujete muziku baš onako kako je umetnik želeo. Uz HTC Desire C imate mogućnost lakog upravljanja svojim profesionalnim i privatnim životom i jednostavnog deljenja svih trenutaka koji ga čine.

Dostupan u crvenoj, beloj i crnoj boji, HTC Desire C sadrži HTC Sense 4, radi na Android 4.0 platformi (Ice Cream Sandwich) i idealan je i za korisnike kojima bi to bio prvi pametni telefon kao i za one koji žele da pređu na napredniji uređaj. Zahvaljujući moćnoj bateriji i jednostavnom pristupu aplikacijama, igricama, pesama i filmovima preko Google Play-a , uvek ćete biti povezani i na stalnom izvoru zabave bilo da ste na poslu, kod kuće ili u pokretu.

“Slušanje muzike je jedna od najpopularnijih opcija kod korisnika mobilnih telefona i zato je sada važnije nego ikad da vam prenesemo snagu i emociju koju je umetnik stvorio u studiju”, izjavio je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor marketinga i prodaje HTC korporacije. „HTC Desire C predstavlja savršen uređaj za sve jer donosi korisnicima odličan dizajn, jednostavno upravljanje sadržajima i brzo povezivanje.”

Autentičan zvuk bez kompromisa

Zahvaljujući Beats Audio integraciji i neverovatnom hardveru HTC Desire C pruža korisnicima snažno i bogato audio iskustvo studijskog kvaliteta, bez obzira da li se govori o slušanju muzike ili igranju igrica.

Novi nivo dizajna

Kombinujući izdržljivo metalno kućište i inženjersku preciznost, HTC Desire C je idealan za korisnike koji žele najbolje dizajniran telefon. Zahvaljujući zvučniku sa laserski pravljenim mikro rupicama za vrhunski zvuk, ekranu sa velikim uglom gledanja i elegantnim metalnim okvirom sočiva kamere, ovaj skladni pametni telefon pruža najbolje iskustvo korišćenja i dizajn u svojoj klasi.

Kreiran za razmenu podataka

Najsavremenija mobilna tehnologija upakovana je u prikladan i upadljiv dizajn. Ekran HVGA rezolucije sa jarkim i živim bojama od 3,5-inča čini pretraživanje internetom, razgledanje fotografija ili povezivanje sa prijateljima i porodicom jednostavnim. A ukoliko želite da podelite svoje doživljaje putem društvenih mreža uz kameru od 5 megapiksela na HTC Desire C uređaju i opciju momentalnog objavljivanja, možete podeliti sadržaj bilo kad, pa i par sekundi nakon što je zabeležen.

Uz pomoć integrisanog Dropbox servisa raspolažete sa 25 GB prostora1, zahvaljujući čemu uz HTC DESIRE C imate mogućnost sigurnog čuvanja, pretrage i deljenja na hiljade fotografija, video snimaka i dokumenata.

Dostupnost

HTC DESIRE C će biti dostupan na određenim tržištima od maja 2012.

Leave a Reply