htc-desire-l
Mobile

HTC Desire L

HTC je lansirao još jedna pametni telefon, a njegov tržišni život već uobičajeno počinje na matičnom – tajvanskom. Iako su se u HTC-u opredelili na produkciju manjeg broja uređaja, sami sebe demantuju izbacivanjem silnog broja novih aparata. Ipak, ovo opredeljenje se odnosi na visoku klasu uređaja, dok se u srednjoj i nižoj klasi gomilaju novi HTC-i.

htc-desire-l

Novi HTC Desire L dolazi sa ekranom od 4,3-inča sa rezolucijom od 480×800 piksela, pozadinska kamere ima “samo” 5 megapiksela i doalzi sa LED flešom ali snima 720p HD video, i nema prednje kamere. Pokreće ga sasvim prosečni dual-core procesor koji radi na 1 GHz, tu je 1 GB  RAM-a i samo 4 GB internog prostora koji se može proširiti pomoću microSD kartica. Androdski stanardno podržava HSPA, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Beats Audio, i ima bateriju kapaciteta 1.800 mAh.

U osnovi radi Desire L je malo laganija verzija modela Desire X, ali sa nešto više RAM-a  što je preporučljivo. A za sada se ne zna da li će biti plasiran i globalno osim na azijskom tržištu. izvor: androidrevija.com

Leave a Reply