Mobile

HTC Desire najbolji telefonu u 2010.

HTC Desire je na godišnjoj dodeli nagrada prestižnog tech life časopisa Mobilni Magazin proglašen za najbolji telefon u 2010. godini, dok je HTC Desire Z poneo titulu najboljeg poslovnog telefona. Kako je navedeno tokom ceremonije dodele ovih prestižnih priznanja, HTC je kompanija koja je cele godine predstavljala kvalitetne uređaje, a HTC Desire je model koji je svakako obeležio ovu godinu i ostavio najjači utisak. Skladan dizajn i dimenzije, kao i kvalitetan ekran osetljiv na dodir su uklopljeni sa odličnim Android operativnim sistemom, čime je HTC Desire dobio najznačajnije priznanje Mobilnog magazina – „The Phone of the year 2010“.

HTC Desire

HTC Desire je najlepši način da vizuelno doživite novosti, prijatelje, fotografije, omiljena mesta i druge stvari koje imate u svom mobilnom telefonu. HTC Desire može da se pohvali sa jednim od najnaprednijih ekrana mobilnih telefona današnjice. AMOLED WVGA ekran od 3.7 inča doprinosi unapređenju i maksimiziciji sadržaja bilo da je reč o slikama, video zapisima, pretraživanju interneta ili proveravanju ažuriranih statusa prijatelja. HTC Desire koristi Snapdragon 1 Ghz mobilni procesor i Adobeâ Flashâ 10.1. Kao i HTC Legend, i HTC Desire ima optički džojstik.

HTC Desire Z

Ljudima koji su stalno u pokretu, HTC Desire Z omogućava da se brzo i lako povežu sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u, ili sa kolegama i klijentima na poslu. HTC Desire Z poseduje jedinstvene ‘pop hinge’ funkcije koje otkrivaju QWERTY tastaturu za brzo i lako kucanje. Tastatura HTC Desire Z uređaja takođe sadrži različite prečice i dva prilagodljiva tastera, koji omogućavaju momentalni pristup uobičajenim funkcijama, bez otvaranja menija. HTC Desire Z omogućava i 720p HD video zapis i poseduje kameru od 5 megapiksela sa automatskim blicem. To je prvi telefon koji koristi novi 800MHz Qualcom 7230 procesor koji poboljšava performanse i trajanje baterije i takođe uključuje HTC Fast Boot.

Leave a Reply