Google Android · Mobile

HTC Desire X

Zabavan, moćan i društven pametan telefon sa izuzetnim mogućnostima kamere uključujući istovremeno snimanje i fotografisanje kao i neprekidno fotografisanje

HTC korporacija danas je predstavla HTC Desire X, pristupačni pametni telefon koji donosi odličnu kameru, zadivljujući zvuk i neverovatnu snagu i brzinu. Pored ekskluzivnog HTC Beats Audio™ doživljaja, ovaj uređaj ima dual-core 1GHz Qualcomm® Snapdragon S4™ procesor i društvene funkcije koje vam omogućavaju da uvek budete povezani sa najbližima.

“HTC Desire X je produžetak vašeg društvenog života” rekao je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor prodaje i marketinga HTC korporacije. “Ukoliko hoćete da uživate u visoko kvalitetnom multimedijalnom doživljaju i da ga delite gde god da se nalazite, ovo je telefon za vas. Ne samo da izgleda i zvuči odlično, nego pruža brzo i veoma lično iskustvo po odličnoj ceni.”

Jedinstven dizajn, moćne performanse

Ovaj upečatljiv, tanak i kompaktan dizajn, osmišljen je da isprati svakodnevni život pojedinca. Uključujući i HTC Sense® i Android 4.0™, svako pojedinačno iskustvo je potpuno lično. Impresivni HTC Desire X super LCD WVGA ekran od 4 inča sa povećanim uglom gledanja omogućava neverovatno jasne prikaze živih boja.

Odlična kamera

HTC Desire X kamera od 5 megapiksela pravi neverovatne fotografije, čak i u izazovnim uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući HTC Imagechip, f/2.0 blendi, 28mm sočivu, BSI sensoru, HDR režimu i automatskom blicu. Tokom važnih momenata koje želite da zabeležite ne morate da birate između fotografisanja i snimanja, sa VideoPic možete da snimate i fotografišete istovremeno. Ovaj pametni telefon može da zabeleži svaki momenat uz brzu aktivaciju (u roku od 1 sekunde) i auto focus sa Always Focus opcijom.

Šta više, odabirom neprekidnog fotografisanja pruža vam se mogućnost zabeležite više trenutaka nekog brzog događaja, bilo da li je to sprint ili igranje porodičnog psa.

null

Jednostavna razmena

Čuvanje i razmena fotografija, snimaka i dokumenta je potpuno jednostavna uz HTC Desire X – jednim pritiskom možete podeliti bilo koji sadržaj sa vašim prijateljima i porodicom putem email-a, poruke ili društvenih mreža. Uz integrisan Dropbox na raspolaganju vam je 25GB besplatnog prostora na dve godine*

Autentičan zvuk

HTC Desire X ima integrisan Beats Audio™ koji vam pruža dubok bas i bogatiji, mnogo snažniji zvuk i osećaj kao da stvarno slušate muziku u studiju. Sa Beats slušalicama možete uživati u superiornom zvučnom iskustvu zahvaljujući specijalnom audio profilu koji HTC Desire X ima.

Dostupnost

HTC Desire X će biti dostupan na određenim tržištima od septembra 2012. godine

Leave a Reply