Mobile

HTC i Beats by Dr. Dre uvode novu eru u mobilne audio standarde

HTC korporacija, svetski dizajner mobilnih uređaja, juče je objavla investiranje i strateško partnerstvo sa kompanijom Beats™ Electronics LLC, kompanijom koja redefiniše audio tržište sa svojim Beats by Dr. Dre™ audio doživljajem. Dva brenda koja se veoma brzo razvijaju će se usredsrediti na uvođenje zvuka visokih performansi na HTC telefone.

“Partnerstvo između HTC-a i kompanije Beats by Dr. Dre predstavlja priliku za dve kompanije svetskog ranga da redefinišu industriju pametnih telefona i definišu budućnost”, rekao je Džimi Ajvin (Jimmy Iovine), predsednik Upravnog odbora kompanije Beats by Dr. Dre i predsednik Upravnog odbora i generalni direktor kompanije Interscope Geffen A&M Records, koja je deo kompanije Universal Music Group. “Za kompaniju Beats by Dr. Dre ovo predstavlja ključni korak u našoj konstantnoj misiji da sprečimo razaranje zvuka koje je prouzrokovala digitalna revolucija, kao i da rekonstrušemo način na koji se zvuk dostavlja, tako da potrošač oseća muziku na način na koji umetnik to želi.”

HTC® i Beats™ sarađuju na kreiranju vrhunskog mobilnog audio doživljaja za korisnike, što će imati za rezultat liniju HTC proizvoda koji su integrisani sa Beats zvučnim inovacijama i pojaviće se na tržištu ove jeseni.
“Beats je pronašao jedinstven način da iskoristi popularnu kulturu na način koji se razlikuje od svih postojećih brendova”, rekao je Piter Čou (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. “To je uzbudljiv brend koji je izgrađen na osnovu toga što pruža korisnicima nešto veoma posebno i mi verujemo da će naše strateško partnerstvo pružiti korisnicima nenadmašan zvuk na HTC telefonima. Mi smo preokupirani svakim detaljem korisničkog mobilnog doživljaja, a zvuk je ključan deo tog doživljaja.”

HTC je poznat po tome što objedinjuje sadržaj, usluge i uređaje u jedinstven mobilni doživljaj. A Beats je poznat po svojoj jedinstvenoj privlačnosti brenda za korisnike i sposobnosti da reprodukuje celokupan spektar zvuka snimljenog u profesionalnim studijima, omogućujući potrošačima da čuju muziku onako kako to umetnik želi. Saradnja između ova dva brenda će kreirati vrhunski muzički i zvučni doživljaj na mobilnim telefonima, ubrzavajući ulazak HTC-a na globalno tržište za mlade i tržište dodatnih uređaja.

Beats Electronics će nastaviti sa samostalnim poslovanjem, sa Ajvinom kao predsednikom Upravnog odbora i Lukom Vudom (Luke Wood) kao predsednikom i operativnim direktorom, sa svojim trenutnim poslovnim partnerstvima koja obuhvataju Monster Cable Products Inc., Hewlett-Packard i Chrysler Group LLC. Ajvin će takođe ostati na mestu predsednika Upravnog odbora kompanije Interscope Geffen A&M Records.

“Naši korisnici su veoma jasno reagovali na Beats i HTC i Best Buy će sa ponosom reklamirati njihove proizvode u svojim radnjama”, rekao je Brajan J. Dan (Brian J. Dunn), generalni direktor kompanije Best Buy. “Mi odlučno nudimo inovativne i zabavne tehnologije koji pomažu korisnicima da unaprede svoj život. Naši korisnici to očekuju od nas. Jedinstveni HTC Sense doživljaj i odličan zvuk Beats-a pružaju vrhinske primere te usredsređenosti.”

One thought on “HTC i Beats by Dr. Dre uvode novu eru u mobilne audio standarde

Leave a Reply