Mobile

HTC i Beats predstavljaju novi HTC Sensation XE

HTC i Beats predstavljaju novi HTC Sensation XE™ prvi telefon sa integriranim BEATS AUDIO™ mogućnostima. Novi 1,5 GHz dual-core procesor i duži vek trajanja baterije pojačali su prefinjenost i celokupan doživljaj HTC Sensation XE-a.

HTC Korporacija danas je predstavila novi HTC Sensation XE – prvi u novoj liniji HTC pametnih telefona sa Beats Audio tehnologijom za zvuk kvaliteta kao u studiu. Dovodeći HTC slušalice na novi nivo visokog kvaliteta zvuka, HTC Sensation XE nudi potrošačima maksimalni multimedijalni doživljaj, postavljajući nov standard kvaliteta zvuka na tržištu mobilnih telefona. Pored toga, HTC Sensation XE pojačava performanse i ima još duže trajanje baterije uz dodatak neverovatno brzog 1,5GHz dual-core procesora i proširene baterije koja Vam omogućava da slušate, gledate, pričate i surfujete internetom još duže.

“Kvalitet zvuka je ključan za korisnikov doživljaj mobilnog telefona i mi stalno pomeramo granice u audio mogućnostima telefona kako bismo obuhvatili ne samo poboljšanje glasa, već i muzike, filmova i igara”, rekao je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor marketinga i prodaje na svetskom tržištu HTC korporacije. “HTC Sensation XE nudi zaista neverovatan doživljaj koji pokazuje našu posvećenost tome da potrošači budu u centru sveta mobilnih telefona.”

Vrhunsko audio iskustvo

HTC Sensation XE je prvi telefon koji nudi sinhronizovano Beats Audio iskustvo – kombinaciju softvera i hardvera koji vam omogućava da muziku čujete na način na koji je izvođač to zamislio. Kada se koristi u kombinaciji sa ekskluzivnim Beats by Dr. Dre slušalicama koje se stavljaju u uši, slušalice se automatski prebacuju na govorni Beats by Dr. Dre režim, puštajući audio numere uz najveći mogući kvalitet.

Bilo da koristite jednu od mnogobrojnih muzičkih usluga dostupnih preko Android Market-a, primetićete puniji zvuk basa i čistije vokale, a nov nivo jasnoće i raspona zvuka nude Vam da čujete numere baš onako kako ih je izvođač zamislio da treba da se čuju.

Beats slušalice

HTC Sensation XE takođe dobijate sa microSD karticom (8GB/16GB), što Vam omogućava da nosite sa sobom na hiljade muzičkih numera. Ekskluzivne Beats by Dr. Dre slušalice imaju i opciju daljinskog upravljača, preko kog možete da pređete na sledeću pesmu ili podesite jačinu zvuka čak i kada Vam je telefon u džepu.

Dostupnost

HTC Sensation XE će biti dostupan na evropskom, srednjeistočnom, afričkom i azijsko-pacifičkom tržištu od kraja septembra.

Leave a Reply