Mobile

HTC i „Under Armour Inc.“ objavili strateško partnerstvo

Vrhunske mobilne tehnologije i dizajn u sprezi sa atletskim performansama.

HTC i „Under Armour Inc.“ objavili su strateško partnerstvo u sklopu koga će ove kompanije-pioniri u domenu mobilnih inovacija i proizvodnje sportske opreme sarađivati na polju razvoja savremenih rešenja za podršku sportistima širom sveta. HTC osmišljava i projektuje seriju proizvoda koji će besprekorno raditi sa aplikacijom UA Record™, najnovijim dodatkom najvećoj svetskoj mreži korisnika posvećenim zdravlju i fitnesu – „Under Armour Connected Fitness“.

Piter Čau (Peter Chou), izvršni direktor kompanije HTC, izjavio je da su mobilne inovacije tokom prethodnih godina u potpunosti izmenile život ljudi, čineći nas više povezanim sa svetom i okruženjem više nego ikada pre. „Sada želimo da pomognemo ljudima da se bolje povežu sa sobom, tako što ćemo im pomoći da ostvare postavljene ciljeve i steknu bolji uvid u sopstveni život, kako bi mogli da pomere granice i dostignu svoj maksimum. Udruživanjem snaga sa kompanijom Under Armour, jednim od najambicioznijih i najuzbudljivijih predvodnika današnjice u domenu opreme i usluga za sportiste, načinili smo prvi korak na ovom putu i korisnicima ćemo obezbediti čitavu paletu umreženih uređaja za zdrav život i fitnes, kao i prateće usluge sa kojima se ni jedan drugi brend ne može uporediti”, najavio je Čau.

Robin Tarston (Robin Thurston), viši potpredsednik Under Armour Connected Fitness, istakao je: „HTC je čuven po hrabroj posvećenosti inovacijama, pažnji koju pridaje detaljima i vrhunskom dizajnu – što ga čini idealnim partnerom ’Under Armour’ i UA Record™. Unošenjem takvih vrednosi u našu saradnju omogućićemo ljudima koji se aktivno bave sportom i rekreacijom širom sveta da svoje performanse podignu na još viši nivo, na način koji je bolje povezan i intuitivniji nego ikada pre.“

 

Inovacija = timski rad

Timovi dizajnera, sportskih naučnika i atletičara zaposlenih u kompaniji Under Armour blisko sarađuju sa HTC-ovom poslovnom jedinicom „Connected Products“ i njenim timom dizajnera i inženjera, kako bi osigurali da efekti zadovolje i najzahtevnija očekivanja sportista širom sveta. „Ovo je neverovatno uzbudljiv pravac za nas,” dodao je Piter Čau. „Želimo da naši uređaji zadovolje potrebe svakog pojedinca – bilo da trenirate za svoj lični rekord u polumaratonu ili ste profesionalni atletičar koji podiže svoje performanse uz nadzor kompletnog stručnog tima koji stoji iza vas. Nijedna kompanija do sada nije uspela da pruži takav nivo podrške i osećamo da je ovo izuzetna prilika da pokrenemo i ubrzamo razvoj ovog tržišta.”

Leave a Reply