Google Android · Mobile

HTC Incredible S

Magazin Mobitech nedavno je testirao HTC Incredible S i uporedio ga sa modelom Desire HD. Ako želite da uštedite 100 evra, priuštite sebi HTC Incredible S. Jednako dobar telefon za malo manje para.

Kada uzmete neverovatnjakovića u ruke neće vam odmah biti jasno o kom modelu se radi. Od napred izgleda isto kao i Desire HD samo što je malo manji jer mu je dijagonala ekrana kraća za 0,2 inča. Poleđina se malo razlikuje pa je ona sada definisana stepenasto što u kombinaciji sa gumiranom plastikom pruža dobar osećaj u rukama. Na ovaj način telefon vizuelno deluje tanje, iako je on zapravo debeo 11,7 milimetara.

Okretanje ikona

Ikone se rotiraju u zavisnosti od pozicije ekrana
Ono što će vam svakako zapasti za oko jesu četiri tastera osetljiva na dodir ispod Super LCD ekrana: home, menu, back i search. Dobro, a šta je sad tu zanimljivo? Zanimljivo je to što se ikonice na tasterima zarotiraju kada telefon okrenete! Time je HTC dao konačan odgovor na ovaj problem pa ćete sada i u landscape i u portet modu uvek tastere videti onako kako treba.

A šta se krije ispod haube? HTC Incredible S je jak koliko i Desire HD, ako ne i jači. Možda će neko zameriti što ne dolazi sa dual-core procesorom ali imajući u vidu da prednosti “duplog rešenja” uglavnom prepozaju samo test programi za merenje brzine, mi mislimo i da je ovo odličan izbor.

1 GHz Qualcomm Snapdragon čipset sa 768 MB RAM-a se pokazao neverovatnom brzim tako da se nećete nikad požaliti na performanse ovog telefona pa čak i kad dual-core i najavljeni quad-core postanu mainstream. Okej, svima nama su dosadile dosadašnje borbe telefona gde je jedinom merilo bilo broju megapiksela kamere tako da je ovaj novi trend, preuzet sa PC-a, dobrodošao. Više o ovom telefonu na sajtu Mobitech magazina.

Leave a Reply