Mobile

HTC investira u novu centralu

HTC korporacija, svetski dizajner mobilnih uređaja, danas je zvanično otvorila vrata svoje nove centrale za Evropu i Veliku Britaniju u Slough-u na ceremoniji koju je otvorio Ed Vaizey, ministar kulture, komunikacija i kreativne industrije. Ceremoniji su takođe prisustvovali Sukhjit Dhaliwal, gradonačelnik Slogh, Peter Chou, generalni direktor HTC korporacije, članovi HTC Upravnog odbora i Florian Seiche, predsednik kompanije HTC za Evropu, Bliski istok i Afriku, koji je naglasio značaj ove važne prekretnice u istoriji kompanije, kojom se potvrđuje posvećenost kompanije HTC korisnicima, operatorima i partnerima širom regiona.

HTC u Evropi beleži stalan rast tokom proteklih godina i sada obuhvata više od 50 teritorija. Posvećenost evropskom tržištu je uticala na globalnu strategiju HTC-a, a koja se manifestuje kroz ulaganje u lokalne talente i strateška partnerstva sa lokalnim i regionalnim operatorima i partnerima. To je takođe izvor inspiracije za dizajnere i inženjerski tim koji stoje iza sve većeg portfolija HTC mobilnih uređaja pružajući iskustva koja su snažno povezana sa lokalnim kulturama. Spajajući istočnjačku kulturu sa zapadnim idejama, HTC je stvorio dinamično inovativno okruženje i poslovni model u kome su ljudi u centru pažnje, koji je podstakao razvoj kompanije do globalnog brenda. Investicija u centralu za Evropu, Bliski istok i Afriku simboliše brzi razvoj HTC-a proteklih godina.

“HTC je na veoma uzbudljivom putovanju, od skromnih početaka do svetskog brenda,” rekao je Peter Chou, generalni direktor HTC korporacije. “HTC raste na svim frontovima u 2011. godini; mi privlačimo nove i uzbudljive talente u viši menadžerski tim i jačamo našu posvećenost lokalnim tržištima kroz investicije u ljude i partnerstva. Naše novo evropsko sedište je prirodan korak napred kojim pokazujemo našu posvećenost tržištu Evrope, Bliskog istoka i Afrike i radujemo se što ćemo nove prostorije koristiti kao bazu iz koje ćemo delovati u pravcu razvoja evropskog tržišta mobilnih telefona u godinama koje su pred nama.”

Nova centrala će biti sedište višeg menadžmenta, timova za prodaju i marketing i inženjerskih timova kompanije HTC za Evropu, Bliski istok i Afriku i HTC za Veliku Britaniju. Florian Seiche, predsednik kompanije HTC za Evropu, Bliski istok i Afriku je prokomentarisao, “Slough je idealna baza za poslovanje u Evropi i vođenje poslova u Velikoj Britaniji, koja nudi odlične transportne veze sa lakim prilazom Londonu i najvažnijim transportnim čvorištima ka preostalom delu Evrope. HTC je odlučan da proširi svoj uticaj u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike u narednih nekoliko godina i radujemo se što ćemo koristiti ovu novu najsavremeniju bazu, kako bismo izveli nove zaključke o tome kako ćemo komunicirati u budućnosti, da bismo stimulisali mobilne inovacije sada i u budućnosti.”

Leave a Reply