Mobile

HTC korporacija od danas i zvanično u Srbiji

HTC je mnogo više od proizvođača i kreatora „pametnih telefona“, on predstavlja inovativan brend koji vrhunskim platformama na kojima se bazira, novim servisima i unapređenim aplikacijama olakšava povezivanje među ljudima i obezbeđuje jednostavno brilijantnu komunikaciju.

HTC Korporacija, globalni dizajner „pametnih telefona“, danas je uz prisustvo brojnih visokih predstavnika HTC-a, partnera iz inostranstva i medija zvanično najavio ulazak ove kompanije na Srpsko tržište.

Na konferenciji za medije koja je tim povodom bila organizovana, prisutnim gostima su se obratili Nikitas Glykas, HTC regionalni direktor za Jugoistognu Evropu, Vladimir Malugin, HTC marketing direktor za Evropu, Karina Pereira, HTC marketing menadžer za Jugoistočnu Evropu, kao i Snežana Rosić, kantri menadžer za Srbiju.

„Veoma smo uzbuđeni što je Srbija prva zemlja posle Velike Britanije u kojoj ćemo predstaviti novi HTC Sense, kao i dva nova HTC telefona HTC Desire HD™ i HTC Desire Z™“, istakao je u svom obraćanju Nikitas Glykas, HTC regionalni direktor za Jugoistognu Evropu,.

Pored predstavljanja osnovnih informacija o HTC Korporaciji, njihove globalne misije i ciljeva, kao i planova za Srpsko tržište, predstavnici HTC-a su se i zahvalili svim mobilnim operaterima u Srbiji sa kojima je uspostavljena odlična poslovna saradnja u prethodnom periodu. Tom prilikom, domaćoj javnosti predstavljena su i dva potpuno nova „pametna telefona“ HTC Desire HD™ i HTC Desire Z™ i to samo mesec dana nakon njihove svetske premijere u Londonu.

U toku današnjeg dana, visoki predstavnici HTC Korporacije, sastaće se i sa top menadžmentom partnerskih kompanija iz 13 zemalja, koji su za tu priliku došli u Beograd, kao i predstavnicima sva tri domaća mobilna operatera, kako bi razmenili ideje i iskustva i pronašli nove načine za dalje unapređenje saradnje.

3 thoughts on “HTC korporacija od danas i zvanično u Srbiji

Leave a Reply