Google Android · Mobile

HTC lansira tri nova pametna telefona sa HTC Sense

HTC korporacija, svetski lider u inovacijama i dizajniranju mobilnih telefona, danas je predstavila tri nove verzije svojih najpopularnijih i naprednih pametnih telefona – HTC Desire S, HTC Wildfire S i HTC Incredible S. Novi pametni telefoni svedok su nastojanja HTC-a ka širenju tržišta za napredne pametne telefone i istovremenom pružanju raznovrsnog izbora u pogledu dizajna, snage i vrednosti. Svaki telefon takođe sadrži HTC Sense, jedinstveno HTC-ovo iskustvo usmereno ka korisniku koje ljude stavlja u centar jer pomoću njega telefoni funkcionišu jednostavnije i prirodnije.

“HTC je razvio HTC Sense iskustvo kako bi svojim korisnicima ponudio vrhunsku inovaciju na jednostavan i prirodan način koji naprosto ima smisla – to najbolje pokazuju HTC Desire S, HTC Wildfire S i HTC Incredible S,” rekao je Piter Čou, direktor HTC korporacije. “Ovi novi telefoni nude uzbudljivu mešavinu stila, inovacije i karakteristika koje proširuju mobilno iskustvo ljudi na lične i potpuno originalne načine.”

HTC Desire S

Kao naslednik popularnog i nagrađivanog HTC Desire, novi HTC Desire S spaja zapanjujući dizajn sa snagom i brzinom. Inspirisan aluminijumskim dizajnom HTC Legend-a, HTC Desire S je izvajan iz jedne aluminijumske ploče i stoga u ruci deluje čvrsto i prirodno. Sa novim Qualcomm 1GHz Snapdragon™ MSM8255 procesorom, HTC Desire S nudi elegantan učinak i snagu. Dvojna prednja i zadnja kamera prave snimke visoke rezolucije, a 3.7-inčni WVGA ekran brilijantno prikazuje multimedijalne sadržaje.

HTC Wildfire S

Nadograđujući se na popularnost HTC Wildfire pametnog telefona, HTC Wildfire S je pristupačan, kompaktan i zabavan uređaj koji predstavlja moćan doživljaj pametnog telefona. Omogućava ljudima da održe i izgrade veze i prijateljstva putem popularnih sajtova kao što je Facebook, kao i putem govornih i tekstualnih poruka. Možete odmah označiti svoje prijatelje na fotografijama pre nego što ih postavite na Facebook, ili podeliti vaša najnovija otkrića sa Android™ Marketa samo pritiskom na taster.

HTC Wildfire S je jedan od najmanjih HTC-ovih telefona ikada – samo 10.13 cm dugačak i 5.94cm širok – a može se pohvaliti odličnim 3.2-inčnim HVGA ekranom.

Proslavite svoju individualnost i izaberite jednu iz širokog spektra boja, koje uključuju crnu, ljubičastu i belu. Početni ekran telefona se može u potpunosti prilagoditi pomoću vaših omiljenih aplikacija, programa i sadržaja, a kamera u boji od 5-megapiksela sa automatskim fokusom, microSD™ memorijom koja se može proširiti i podrškom za različite audio i video formate, predstavlja izvrstan multimedijalni uređaj koji se može nositi svuda i lako staje u džep.

HTC Incredible S

Privlačni HTC Incredible S pametni telefon kombinuje savremeni dizajn sa vrhunskim doživljajem za one koji se usuđuju da budu različiti. Pokazujući šta se može postići kada se inženjeri i dizajneri udruže na postavljanju novih standarda u dizajniranju mobilnih telefona, HTC Incredible S ima zapanjujuće kućište koje naglašava unutrašnje hardver komponente uređaja. Napraviti i gledati video zapis u kristalno jasnoj visokoj rezoluciji nikada nije bilo lakše, a svetao 4-inčni WVGA Super LCD ekran i stereo surround sound donose bioskopsko iskustvo na vaš dlan.

HTC Incredible S takođe pravi visokokvalitetne fotografije pomoću kamere od 8-megapiksela sa dvostrukim blicom, i omogućava lak prenos snimaka, fotografija i muzike sa telefona direktno na TV putem DLNA® tehnologije. Zahvaljujući prednjoj kameri i funkciji video poziva koje ima HTC Incredible S, korisnici će moći stalno da razgovaraju sa svojim prijateljima licem u lice.

Dostupnost

HTC Desire S, HTC Wildfire S i HTC Incredible S će biti dostupni korisnicima na većim evropskim i azijskim tržištima počev od drugog kvartala 2011. godine.

Leave a Reply