HTC One - BW
Mobile

HTC One dobija update na Android 4.2.2

HTC, globalni lider u u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, je potvrdio da će svi HTC One telefoni dobiti update softvera na najnoviju verziju Androida, Android 4.2.2 (Jellybean) sa HTC Sense 5 tokom trećeg kvartala.

Unapređenje softvera na Android 4.2.2 verziju čini početni ekran personalnijim.  Instagram je integrisan u HTC BlinkFeed i na taj način se proširuju lične relevantne informacije na početnom ekranu, koji se još bolje prilagođava svakom korisniku.

 

HTC One - BW

Ovaj update takođe unapređuje multimedijalnu funkcionalnost uz poboljšani HTC Music Channel plejer i mogućnost zaključavanja fokusa i ekspozicije u aplikaciji za kameru. Korisnici dobijaju duplo više tema za kreiranje atraktivnih ‘video highlights’ pregleda svojih događaja koji predstavljaju savršenog partnera Ultrapixel kameri.

Takođe, u update su uključene i nove Android 4.2.2 opcije, kao što su Daydream i Quick Settings vidžeti za lockscreen.

Uz update softvera, HTC One je postao i prvi HTCpro™ sertifikovan uređaj u Evropi, kreiran da zadovolji sva očekivanja poslovnih korisnika nudeći sigurno i fleksibilno rešenje.  Kao prvi HTCPro sertifikovan uređaj, HTC One donosi moćne funkcije za velike poslovne sisteme, koje uključuju 256-bitnu enkripciju, polise za forsiranje bezbednijih lozinki, daljinsko brisanje podataka i ceo niz drugih HTC Sense® kompatibilnih poslovnih mogućnosti. Podaci su dodatno zaštićeni opcijom umrežavanja kroz virtuelne privatne mreže (VPN) koje inkorporiraju Internet Protocol Security VPN podršku sa višestrukim zaglavljima, implementiranu od strane firme Mocana Corp. Dodatno, fleksibilna rešenja za upravljanje mobilnim uređajima (mobile device management – MDM) u svrhe sigurnosti, konfigurisanja, upravljanja i uvida u podatke na mobilnim uređajima su na raspolaganju zahvaljujući strateškom partnerstvu sa vrhunskim, u poslovnom okruženju prepoznatim MDM vendorima – uključujući AirWatch, MobileIron i mnoge druge – kako bi se poslovnim korisnicima i IT menadžerima ponudio pristup najvišoj klasi mobilne sigurnosti i kontrole.

 

“Za HTC One korisnike najbolji telefon na svetu je upravo postao još bolji”, rekao je Fil Bler, predsednik HTC korporacija za Evropu, Bliski Istok i Afriku. “HTC BlinkFeed i HTC UltraPixel kamera donose potpuno jedinstveno iskustvo upotrebe mobilnih telefona, a sa dodatnim funkcionalnostima, integracijom i mogućnostima prilagođavanja nastavljaju da postavljaju najviše standarde.”

“Korisnici žele slobodu pri odabiru uređaja koji koriste u poslovne svrhe a kompanije žele da budu sigurne da su ti uređaji prilagođeni takvoj upotrebi” rekao je David Jaeger, izvršni direktor HTCpro u HTC korporaciji. “Kao prvi HTCpro sertifikovan uređaj, HTC One integriše stil i suštinu sa vodećim inovacijama u modelu spremnom za velike poslovne sisteme i kao takav može da odgovori svim izazovima koje posao i život donose.” izvor AndroidRevija.com

Leave a Reply