Mobile

HTC predstavio Desire EYE

Kompanija HTC, globalni lider u inovacijama i dizajnu mobilnih tehnologija, započinje novu eru u inovacijama i uzbudljiv novi pravac u poslovanju predstavljanjem potpuno nove kategorije mobilnog telefona, HTC Desire EYE, naprednog softvera za obradu fotografija poznatiji kao HTC EYE Experience i Zoe društvenog servisa za zajedničko uređivanje video zapisa.

HTC Desire EYE: jednostavno najbolji „selfiji“

Nastavljajući tradiciju izuzetnih inovacija u domenu pametnih telefona, HTC danas predstavlja novi vrhunski model u Desire familiji, HTC Desire EYE. Sa najboljom prednjom kamerom dostupnom na tržištu i softverom koji vas smešta u centar kadra i snima u optimalnom trenutku kada ste u najboljem izdanju, HTC Desire EYE savršenom jasnoćom snima i velike i male životne trenutke. Opremljen najnaprednijom prednjom i zadnjom kamerom rezolucije 13 megapiksela za izuzetno detaljnim kvalitetom slike koji omogućava uveličavanje, opsecanje i štampanje bez kompromisa – HTC Desire EYE je potpuno opremljen za sve koji vole vrhunske fotografije, video snimke i selfije. BSI senzori snimaju oštre fotografije čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a inteligentni dual-LED blic na obe kamere obezbeđuje izuzetno prirodne tonove i kada nivo spoljnjeg, ambijentalnog osvetljenja opadne.

HTC-Desire-Eye

Tri namenska mikrofona podižu HTC-ov prepoznatljiv kvalitet zvuka na još viši nivo, obezbeđujući kristalno jasne telefonske i video pozive bez obzira na sve što se dešava u vašem neposrednom okruženju. Sistem HTC BoomSoundi zadivljujući 5,2-inčni ekran Full HD rezolucije spoj su koji čini HTC Desire EYE vrhunskim multimedijalnim pratiocem, savršenim za pregledanje fotografija i video zapisa.

 

Smelo, svetlo i vodootporno[1] jednodelno kućište u dve boje, ne samo što je moderno, već i podjednako praktično. Ono omogućava da se lako snimite u svom najboljem izdanju, a zahvaljujući dvostepenom tasteru za okidanje (fokus i okidanje), možete u trenutku snimiti izuzetne fotografije, čak i ako snimate samo jednom rukom.

Uz HTC EYE Experience i Zoe, sa Qualcomm® Snapdragon 801 procesorom i velikom brzinom povezivanja 4G, obrada, montaža i deljenje vaših najboljih snimaka teći će glatko i jednostavno, gde god da se nalazite.

HTC EYE Experience: Projektovan za vas

Ipak, nije sve samo u hardveru. HTC EYE Experience je nova generacija softvera za mobilno fotografisanje sa jedinstvenim mogućnostima koje garantuju da ćete na svojim snimcima izgledati najbolje.

Uz HTC EYE Experience video razgovori i konferencijski pozivi podignuti su na novi nivo kvaliteta i performansi, a uz mogućnost praćenja lica bićete sve vreme u središtu kadra. A kako je „ostati u kontaktu“ važnije od samog razgovora sa nekom osobom, HTC EYE Experience može komotno da prati do četiri osobe u istoj prostoriji, sa svakim licem jasno opsečenim i pozicioniranim na ekranu za maksimalnu jasnoću. Zato uživajte u slobodi i fleksibilnosti usluge poput Skype-a, bez brige o tome gde tačno sedite vi ili vaši prijatelji, zato što će kamera uhvatiti sve. Želite da podelite više toga u pokretu? Opcija deljenja ekrana prvi put video razgovorima preko pametnog telefona donosi desktop funkcionalnost.

HTC EYE Experience otvara potpuno novi svet kreativnih mogućnosti zahvaljujući novoj funkciji snimanja Split Capture. Simultanim spajanjem fotografija i video zapisa snimljenih prednjom i zadnjom kamerom u jednu sliku ili video zapis na podeljenom „split-ekranu“, stvoren je novo selfi iskustvo iz HTC-a, koje vam omogućuje da dokumentujete svoje putovanje zajedno sa vašim reakcijama, bez potrebe za oslanjanjem na pregled u režimu sličice. Opcija Crop-Me-In smešta vas u samo središte akcije tako što opseca vaš lik sa slike ili iz video zapisa sa prednje kamere, i smešta ga u scenu snimljenu glavnom kamerom, što otvara vrata ekstremnijim, uzbudljivijim selfijima i video zapisima2. Funkcija Voice Selfie eliminiše potrebu za komplikovanim potezima rukom tako što omogućava da jednostavnom naredbom glasom aktivirate okidač snimanja. Samo recite „ptičica“ čim zauzmete savršenu pozu za slikanje ili pokrenite snimanje videa komandom „akcija“ ili „snimaj“.

Popularni dodaci za model HTC Desire 820 dostupni su takođe i kod HTC EYE Experience: Face Fusion je opcija koja omogućava spajanje svog lica sa licem prijatelja ili neke slavne ličnosti, za potpuno originalan izgled, a uz opciju Live Makeup možete da podesite željene nivoe senčenja lica i vidite efekat u realnom vremenu pre snimanja fotografije.

Zoe: Život kakvim ga doživljavate

Sa novom Zoe aplikacijom za zajedničko uređivanje video zapisa jednostavno se obrađuju i kombinuju fotografije i video zapisi u moderne i atraktivne kompilacije, sa prelepim temama i melodijama, koje zatim možete lako da delite u Zoe zajednici. Omogućujući prijateljima da razmenjuju i kombinuju svoj sadržaj sa vašim, Zoe stvara savršeno okruženje za uživanje i deljenje videa preko omiljenih društvenih mreža.

Aplikacija Zoe 1.0 zajednici pruža fleksibilnost omogućujući nov način obrade sadržaja i kratke, srednje i duge „Zoe video-forme“, koje mogu da se sastoje od samo nekoliko statičnih fotografija, ili pak od kompletnih serija video zapisa, a uz novi sistem3 obrade sadržaja predstavljanje malog broja kratkih video-isečaka ili čak individualnih fotografija sada je potpuno jednostavno, zanimljivo i vizuelno atraktivno.

Potpuna integracija sa kamerom „RE“ obezbeđuje automatsko generisanje prezentacionih Zoe video zapisa, koji su odmah spremni i za deljenje. Bez potrebe za naknadnom obradom ili sinhronizovanjem sa računarom, jednostavno ih postavite u Zoe okruženje jednim dodirom. Aplikacija Zoe 1.0 uvodi nas u sledeću generaciju kreativnog društvenog umrežavanja i biće dostupna besplatno na Android i iOS platformi kasnije ove godine.

 

Leave a Reply