Mobile

HTC predstavio pet novih Windows Phone 7 pametnih telefona

HTC Korporacija, globalni proizvodjač pametnih telefona i dugogodišnji Microsoft-ov partner, danas je predstavila pet novih Windows Phone 7 pametnih telefona: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro i HTC HD7.

Ova snažna i raznovrsna porodica telefona koje odlikuje nova Microsoft-ova Windows Phone 7 platforma ima dizajn koji se ističe i inovacije po kojima je HTC postao prepoznatljiv, uključujući i različite najnovije tehnologije i seriju jedinstvenih HTC aplikacija kojima se može pristupiti putem novog HTC Hub-a koji upotpunjuje Windows Phone 7 Hub iskustvo.

„Windows Phone 7 predstavlja potpuno sveže iskustvo i HTC ga sa uzbuđenjem razvija u velikim razmerama.  Vidimo ogromne korisničke mogućnosti sa Microsoft-ovim najpopularnijim servisima kao što su integrisani Xbox LIVE i Zune,” rekao je Piter Čou, Generalni direktor HTC Korporacije. “Vrednost koju Microsoft  donosi korisnicima mobilne telefonije širom sveta postavlja nove standarde u ovoj industriji. HTC će na samom početku ponuditi pet novih HTC Windows Phone 7 pametnih telefona kako bi svojim korisnicama omogućio širok izbor”.

“HTC je partner sa Microsoft-om od kada smo lansirali naše prve telefone pre skoro deset godina i veoma smo uzbuđeni zbog nastavka ovog putovanja lansiranjem Windows Phone 7”, rekao je Andi Les, Predsednik sektora za mobilne komunikacije u Microsoft-u. “Windows Phone 7 karakteriše novi smer za Microsoft i njegove partnere, a HTC je to podržao na značajan način tako što je doneo na tržište pet novih Windows telefona”.

Windows Phone 7

Windows Phone 7 je pažljivo osmišljen da pomogne korisnicima da postignu više sa manje koraka zahvaljujući jedinstvenim Hub i Tile interfejsu. Windows Phone 7 Hub pruža brz i jednostavan pristup najnovijim i najznačajnijim informacijima korisnika i uključuje kontakte, slike, igre, muziku, video sadržaj, poslovni i Marketplace sadržaj. Windows Phone 7 takođe integriše mnoge popularne i jake Microsoft servise kao što su Xbox LIVE, Windows Live, Bing i Zune.

HTC Windows Phone 7 portfolio

HTC je novom Windows Phone 7 portfoliju pametnih telefona pridodao svoj inovativni dizajn i kreativnost putem prepoznatljivih materijala i jedinstveno dizajniranih elemenata uz pružanje uzbudljivog seta vrhunskih karakteristika i vrhunske tehnologije. HTC pruža ekskluzivnu seriju aplikacija i usluga koje obuhvataju nove HTC aplikacije za vremensku prognozu i berzu, novu aplikaciju za obradu fotografija koja vam omogućuje primenu specijalnih efekata pre nego što fotografije podelite sa prijateljima putem novog HTC Hub-a, kao i mnoge druge aplikacije.

HTC 7 Surround

Bilo da su u pitanju igre, filmovi ili muzika, HTC 7 Surround je ultimativni multimedijalni uređaj. Sa jedinstvenim slide-out zvučnikom i integrisanim Kickstand-om sa integrisanim Dolby Mobile i SRS WOW HD™, HTC 7 Surround pruža hi-fi audio i virtualni surround zvuk koji korisnicima omogućuje da razmenjuju omiljenu muziku i video zapise sa svojim prijateljima. Više ne postoji potreba da se koriste slušalice za odlično surround audio iskustvo jer HTC 7 Surround zvučnik čini iskustvo slušanja tako prirodnim i prijatnim.

HTC 7 Mozart

Izrađen od jednog komada brušenog aluminijuma, HTC 7 Mozart odlično pristaje u šaci i podiže HTC-ovu estetiku dizajna na viši nivo. Za visoki kvalitet zvuka i video zapisa integrisan je Dolby Mobile™ i SRS WOW HD™. Integrisanjem Microsoft Zune korisnici mogu da sinhronizuju HTC 7 Mozart sa svojim računarima, što im omogućuje da svoju muzičku i video biblioteku nose svuda sa sobom.  Tanak, solidan i pametan, HTC 7 Mozart izgleda isto tako dobro kao što i zvuči.

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy je ovladao snagom Xbox LIVE. Gejmeri će uživati u brzini i odzivu u toku igre brzog tempa, koje podržavaju Snapdragon procesor visokih performansi od 1 GHz i kontrola putem vivid WVGA 3.8” ekrana osetljivog na dodir. Hi-fi virtualni surround zvuk – putem SRS WOW HD™ – pružaju nam bogato audio iskustvo bez obzira na to da li korisnik igra igricu, gleda video ili sluša svoju omiljenu muziku.

HTC 7 Pro

Razvoj HTC 7 Pro inspirisan je moćnim korisnicima koji žele da kombinuju vrhunsku poslovnu efikasnost sa mogućnošću da na najbolji mogući način iskoriste svoje slobodno vreme.

Uglađeni telefon otvara se klizno i otkriva punu QWERTY tastaturu za brzo, ugodno kucanje uz opcije kojima se uvećava produktivnost kao što su sortiranje, skeniranje i upravljanje e-mailovima iz Outlook-a, otvaranje i editovanje najnovijih Office dokumenata na telefonu i praćenje tržišta uz pomoć HTC aplikacije za berzu, nudeći nove načine za maksimalno iskorišćavanje radnog dana.

HTC HD7

Vlasnici HTC HD7 mogu da uživaju u svojim omiljenim video zapisima i filmovima u bioskopskom stilu zahvaljujući velikom ekranu visoke rezolucije od 4.3 inča, dok im oslonac  telefona omogućuje da se zavale i uživaju u radnji filma, a da pri tom ne moraju da drže telefon. Za one koji odbijaju da naprave kompromis u pogledu svog iskustva u igranju igrica na mobilnom telefonu, HTC HD7 otelotvoruje moć Xbox LIVE udišući igri život na način koji premašuje kućno igranje konzolnih igara.

Dostupnost

Pet novih HTC pametnih telefona će od kraja oktobra biti dostupno preko mobilnih operatora i maloprodaje na tržištima Evrope, Azije i Pacifika i Severne Amerike.

Leave a Reply