Mobile

HTC proglašen za najboljeg proizvođača mobilnih uređaja za 2011

HTC korporacija, globalni proizvođač pametnih telefona, primila je najveće priznanje u oblasti svoje industrije, nagradu “Proizvođač mobilnih uređaja godine” od strane GSMA na ceremoniji Global Mobile Awards održanoj u Barseloni. Nagrada se nadovezuje na godinu HTC-ovog globalnog “zaleta” u okviru kojeg je lansiran veliki portfolio vodećih pametnih telefona u ovoj industriji, kao što je HTC Desire. HTC je izabran između troje finalista među kojima su bili Apple i Samsung.

“Sam način na koji je industrija odala priznanje HTC-u za rast i uspeh koji smo ostvarili u toku protekle godine nas čini odista ponosnim. Na hiljade ljudi u HTC-u neumorno radi na kreiranju intuitivnih i neizmerno personalnih iskustava u pogledu pametnih telefona koja su nas učinila poznatim. Ova nagrada odražava njihovu posvećenost i strast” rekao je Peter Chou, predsednik izvršnog odbora HTC korporacije. “Ova nagrada takođe pripada i desetinama miliona korisnika širom sveta koji uživaju u našim telefonima i svakodnevno nas inspirišu da kreiramo nova i inovativna iskustva. Najiskrenije se zahvaljujem i čestitam tim ljudima, našim partnerima širom sveta i HTC porodici.”

GSMA sudije su rekle “ova kompanija (HTC) je izgradila svoje prisustvo na tržištu niotkuda, svežim brend idejama i marketingom, kao i jakim portfoliom uređaja na brojnim platformama. Pre svega, dokazali su se kao izuzetno popularan i istrajan proizvođač telefona. Odlična komunikacija i dobar korisnički servis čine ovu nagradu veoma zasluženom”.

HTC-u je prethodno dodeljena nagrada za “najbolji mobilni telefon u 2010. godini” za HTC Hero.

GSMA nagrade dodeljuje komisija koju čine sudije među kojima su analitičari i konsultanti, mobilni operatori, edukatori i brojni lideri iz oblasti ove industrije. Za više informacija o GSMA Global Mobile nagradama posetite – http://www.globalmobileawards.com

Leave a Reply