Mobile

HTC prvi probija 4G barijeru

Sa ekranom od čak 4.3 inča, vrlo brzim Snapdragon procesorom na 1 Ghz i 4G podrškom, HTC Evo 4G predstavlja zaista impresivan uređaj.

Operativni sistem je Android 2.2 a njegovom brzom radu pomaže 512 MB memorije. Gigabajt ugrađenog RAMa služi kao skladišteni prostor za sistemski softver, a kapacitet se standardno može proširiti putem microSD kartica do maksimalno 32 GB.

Osim kamere na poleđini od 8 megapiksela, Evo poseduje i prednju kameru, koja je zamišljena za video pozive ili lakše pravljenje portreta, mada se može koristiti i unutar aplikacija.

HTC Evo 4G

Ekran je odličnog kvaliteta i zahvaljujući svojim ogromnim dimenzijama, ostavlja neobično mnogo prostora za rad ali i daleko lakše kucanje, jer su tasteri vrlo krupni. Naravno, to podrazumeva da je Evo 4G ogroman potrošač, pa ćete sigurno biti prinuđeni da ga punite dva puta dnevno, čak iako ste štedljivi. 4G integracija je fenomenalna – surfovanje netom je munjevito, a i download brzinom od oko 3Mbps nije nikakav problem.

Sve u svemu, Evo 4G deluje kao vrhunski telefon namenjen korisnicima koji su spremni da prihvate njegovu rekordnu potrošnju baterije i neuobičajeno velike dimenzije. Nažalost, još uvek nije poznato da li će se ovaj uređaj pojaviti u Evropi. (Mobitech)

Leave a Reply