Mobile

HTC Sensation XL sa Beats Audio integracijom

HTC korporacija, svetski proizvođač mobilnih uređaja, danas je predstavila novi HTC Sensation XL sa Beats Audio™ integracijom. Ova poslednja inovacija najavljena u avgustu rezultat je novog partnerstva između HTC i Beats-a i podiže zabavu na mobilnom uređaju na potpuno novi nivo sa ekranom od 4,7 inča i prilagođenim audio iskustvom. HTC Sensation XL se pridružio HTC Sensation XE nudeći korisnicima moćne uređaje nove linije HTC pametnih telefona sa integrisanim Beats Audio mogućnostima.

“HTC Sensation XL uz Beats Audio integraciju predano nastavlja u težnji da omogući najkvalitetnije audio iskustvo na telefonu bez obzira na to da li slušate muziku, gledate film ili igrate igricu”, izjavio je Piter Čou (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. “Ovo je odličan primer zašto naše parterstvo sa Beats-om toliko znači korisnicima kako danas, tako i u budućnosti.”

“HTC je neverovatan partner i potpuno su prihvatili našu želju da muzičko iskustvo na mobilnim uređajima bude moćno i bogato koliko god je moguće”, izjavio je Džimi Jovin (Jimmy Iovine), direktor Beats-a by Dr. Dre i predsednik i izvršni direktor Interscope Geffen A & M Records-a.

Dizajn, performanse i zapanjujuće audio mogućnosti

Neverovatnim ekranom od 4,7 inča, tankim dizajnom od 9,9 mm i Beats Audio karakteristikama, Sensation XL specijalno je osmišljen tako da pruža najbolji doživljaj zabave uz zapanjujući audio i video kvalitet muzike, filmova i igrica. HTC Sensation XL poseduje jedinstvenu mogućnost Beats audio tuning-a, uz pomoć kog korisnici mogu da čuju muziku baš onako kako je to i umetnik zamislio.

HTC Sensation XL takođe ima i nove lagane urBeats™ slušalice, specijalno napravljene za korišćenje sa Beats audio profilom na telefonu. Ugrađeni mikrofon olakšava hands-free pozive, a daljinski upravljač sa kablom omogućava pauziranje, premotavanje pesama napred ili nazad i javljanje na telefon u sred pesme.

Korisnici takođe mogu da šalju svojim prijateljima muzičke preporuke i informacije o pesmama i preko poruka, mail-a, čak i preko svojih Facebook naloga. A ukoliko želite da namestite jedinstvenu melodiju na dolazeće pozive i poruke odabranih prijatelja i porodice, jednostavno trimmer-om modifikujte bilo koji deo željene pesme i dodajte novu melodiju na kontakt profil prijatelja.

HTC Watch

HTC Sensation XL ima integrisanu HTC Watch aplikaciju, preko koje su čitave kolekcije najnovijih ekskluzivnih filmova i TV emisija na dohvat ruke, ostavljajući Vam mogućnost da otkrijete najnovije video sadržaje na jednostavan i vizuelno privlačan način. HTC Watch koristi napredne tehnologije preuzimanja fajlova, zahvaljujući kojima možete da gledate film odmah i bez čekanja da se preuzimanje velikog fajla završi. HTC Watch nudi korisnicima izbor iznajmljivanja ili kupovine videa, a u slučaju kupovine, video možete gledati na pet različitih HTC uređaja.

Uhvatite trenutak

HTC Sensation XL se može pohvaliti kamerom od 8 megapiksela koja ima f/2.2 otvor objektiva širine 28mm sa BSI senzorom kojim na svakoj slici možete uhvatiti još više od prizora ispred Vas i koji obezbeđuje bolje performanse pri slabom osvetljenju. A u toku snimanja video zapisa, HTC Sensation XL omogućava korisnicima snimanje savršenog trenutka sa zapanjujućom jasnoćom i neverovatnim stereo zvukom, što ove snimke čini savršenim za slanje i gledanje na YouTube-u, Facebook-u ili TV-u.

Dostupnost

HTC Sensation XL će biti dostupan u evropskoj, srednjeistočnoj, afričkoj i azijsko-pacifičkoj regiji početkom novembra. Na odabranim tržištima HTC Sensation XL će takođe biti dostupan sa Beats Solo slušalicama u specijalnom ograničenom izdanju.

Leave a Reply