Mobile

HTC slavi Pirovu pobedu

Usled velikih finansijskih problema i problema u dobavljačkom lancu prošle godine, te potonjem kašnjenju ispiruka HTC One modela, kompanija HTC je zapala unezavidnu situaciju tako da je i usporila sa razvojem. Na ovogodišnje MWC 2014kongresu u Barseloni iz HTC-a niej bilo pravih noviteta.

Ipak, HTC utehu nalazi udodeljivanju/dobijanju utešnih nagrada, pa je tako “dobio” Global Mobile Award kao “najbolji pametni telefon”(?!)

htc one mini2 HTC i dalje bez novog premijum telefona

Kako znamo da u ovom trenutnu sigurno nije “najbolji”, ovo je slaba uteha za HTC.

 

U nastavku evo i hvalospevnog saopštenja koje veliča pirovu pobedu:

Vodeći uređaj kompanije HTC, HTC One®, danas je proglašen za najbolji pametni telefon u okviru Global Mobile Award događaja, čime je potvrđen vrhunski dizajn, kao i vodeće mesto kompanije u oblasti inovacija. Za ovu nagradu glasa odbor koji se sastoji od preko 175 nezavisnih stručnjaka iz industrije, na osnovu informacija koje dolaze iz medija i od analitičara, a nagrada odaje priznanje pametnom telefonu za koji sudije veruju da je apsolutno najbolji u celoj industriji.

Godinu dana nakon što je predstavljen na tržištu prošlog februara, HTC One je i dalje u prvom planu industrije mobilnih uređaja i postavlja standarde uz pomoć inovacija poput HTC BlinkFeed™, HTC BoomSound™, UltraPixel kamere i aluminijumskog kućišta, a sve to donosi revoluciju u iskustvu korisnika širom sveta kada su u pitanju mobilni telefoni.

htc Global Mobile Award

Peter Chou (Piter Čou), direktor kompanije HTC, primio je nagradu izjavivši: „Izuzetno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat i priznat kao pametni telefon koji podiže standarde svojim elegantnim dizajnom, kao i superiornim audio karakteristikama i impresivnom funkcionalnošću. HTC One je dobio još jednu međunarodnu nagradu, što pokazuje da je uređaj podigao iskustvo korišćenja mobilnih telefona na viši nivo, nastavljajući da izdvaja kompaniju HTC od konkurencije. Unapred se radujemo nastavku ovog uspeha pomoću daljih izvanrednih inovacija koje su u planu za naredne mesece.“

HTC One je i prošle godine osvojio i nagradu u okviru Global Mobile Award događaja na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2013 za „Najbolji novi telefon, uređaj ili tablet“ .

izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply