Google Android · Mobile

HTC TITAN i HTC Radar

HTC, globalni lider u inovativnosti i dizajnu mobilnih uređaja, juče je organizovala niz susreta sa korisnicima u Londonu, Parizu, Madridu i Berlinu kako bi predstavila svoje nove Windows® Phone pametne telefone: HTC TITAN i HTC Radar.

HTC TITAN putem velikog ekrana veličine 4.7 inča, najvećeg HTC ekrana upakovanog u 9.9mm ultra tanko aluminijumsko kućište, više nego ikad približava omiljene sadržaje i multimedijalno iskustvo. HTC Radar osmišljen je tako da su vam prijatelji, vesti i zabava uvek blizu, na dohvat ruke. Korisnici su uživali u ekskluzivnim demo verzijama novih uređaja i prilici da osete Microsoft Windows® Phone, Mango.

”Novi HTC TITAN i HTC Radar pametni telefoni pomeraju granice mogućnosti mobilnih uređaja novim naprednim kamerama, multimedijalnim i društvenim mogućnostima koje omogućavaju da se u potpunosti iskoristite najnovije Windows Phone inovacije”, izjavio je Džejson Mekenzi (Jason Mackenzie), direktor sektora za marketing i prodaju kompanije HTC.

“Sa velikim, filmskim ekranom HTC TITAN raspolaže neverovatnom snagom i inovacijama u jednom jedinom uređaju, koji ne može da se poredi ni sa čime viđenim do sad. HTC Radar ima aluminijumsko jedinstveno kućište, kompaktnost i izradu koji će svakako privući pažnju korisnika”

Savršeno fotografisanje

I HTC TITAN i HTC Radar imaju posebno ugrađen hardverski taster za kameru kojom, bez otključavanja telefona, je moguće napraviti živopisne fotografije pomoću f/2.2. otvora objektiva i senzora za osvetljenje što omogućava bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja – nikad vam neće promaći nijedan savršeni momenat. Širokougaonim sočivom od 28mm možete zabeležiti još više detalja, a sa novom opcijom panorame možete slikati još lepše prikaze neba i pejzaža.

Oba uređaja mogu da snime kvalitetan i izražajan HD (720p) video, što ih čini savršenim pratiocima za porodična okupljanja ili noćne izlaske sa prijateljima. Uz HTC Photo Enhancer možete odmah doraditi slike, staviti ih na Facebook i u hodu označiti svoje prijatelje preko opcije automatskog prepoznavanja lica.

“Telefoni su originalno kreirani za komunikaciju, ali nisu pratili način komunikacije današnjih korisnika. Zato smo mi napravii Windows Phone, kako bismo ljude stavili na prvo mesto uključujući sve ključne načine komunikacije koje koriste”, rekao je Andy Lees, predsednik Windows Phone Division. “HTC TITAN i HTC Radar imaju sjajan, moderan dizajn koji savršeno dopunjava prvi utisak i omogućava jednostavno povezivanje i deljenje sa ljudima do kojih vam je najviše stalo.”

HTC TITAN

Sa velikim i svetlim Super LCD ekranom od 4,7-inča, zadnjom kamerom od 8 megapiksela i pomoćnom prednjom od 1,3 megapiksela za video pozive, HTC TITAN kombinuje visoke performanse inovacija sa ultra tankim 9,9mm oblim kućištem od aluminijuma koje savršeno leži u vašoj ruci i odiše stilom i kvalitetom.

HTC Titan takođe predstavlja savršenu mini kancelariju, što omogućava efikasno obavljanje više zadataka u isto vreme, poput gledanja prezentacije tokom konferencijskog poziva ili slušanja muzike dok pišete email. Sa svojim prostranim ekranom i ugrađenim Microsoft Office Mobile, ovaj super pametni telefon vam omogućava da kreirate, uređujete i odgovarate brzo i lako, bez obzira gde se nalazite.

Njegove napredne sinhronizovane email funkcije omogućavaju jednostavno upravljanje sa više naloga, možete sinhronizovani listu obaveza sa kalendarom na jednom mestu, grupisati kontakte radi jednostavnije i brže komunikacije i sačuvati svoje najnovije ideje i beleške koristeći Microsoft® OneNote®. Kucanje na HTC Titan uređaju je brzo i lako zahvaljujući ogromnoj virtuelnoj tastaturi na velikom ekranu od 4,7 inča.

HTC Radar

Uz novi People Hub iz Windows Phone-a, elegantno izrađeno aluminijsko kućište HTC Radar vas približava važnim stvarima u životu. People Hub vas drži u toku sa najnovijim vestima vaših prijatelja, uz mogućnost prikaza celokupne dotadašnje komunikacije sa svakom osobom, kao i njihovih najnovijih statusa na društvenim mrežama. Takođe, možete ostati u kontaktu putem poruka, Facebook chat-a i Windows Live® Messenger-a bez promene aplikacija ili remećenja toka razgovora. Takođe, možete razgovarati “licem u lice” preko video poziva koji vam omogućava da vidite lica svojih prijatelja na svetlom i jasnom ekranu od 3,8 inča.

Zabava u pokretu

HTC TITAN i HTC Radar vam omogućavaju bolji nego ikada mobilni multimedijalni performans. Oba modela imaju HTC Watch™ – aplikaciju i servis koji vam donose videoteku najnovijih filmova i TV serija na dohvat ruke omogućavajući korisnicima da otkriju najnovije video sadržaje na jednostavan način. Koristeći Virtual 5.1 surround zvuk za bogato audio iskustvo, ovi telefoni su savršeni za uživanje u Zune music uslugama. Surfovanje po Internetu teče brzo i glatko uz HTML5 podršku. Takođe, imate mogućnost da uživate u igranju zahvaljujući Xbox Live-u, dajući vam pristup odličnom izboru igrica za Windows Phone.

Dostupnost

HTC TITAN i HTC Radar će biti dostupni od oktobra 2011. na globalnom nivou, prvo u Europi i Aziji.

Leave a Reply