Mobile · Operateri

HTC Wildfire stigao u VIP mobile

Tanak i stilizovan HTC Wildfire dolazi u tri boje, crvenoj, crnoj i beloj i po prvi put približava HTC Sense iskustvo najširem krugu korisnika.

Aplikacija Friend Stream objedinjuje i prikazuje sadržaj sa socijalnih mreža kao što su Facebook, Twitter, i Flickr u jedinstveni organizovani tok najnovijih informacija. Telefon omogućava korisnicima, bez obzira gde se nalaze, da ostanu u toku sa postovima, komentarima, alarmima i fotografijama svojih prijatelja.

Dodatno, svaki kontakt koji se nalazi u adresaru telefona uključuje i niz poslednje komunikacije sa tom osobom, SMS poruke, imejlove i najnovije informacije sa socijalnih mreža. Funkcija HTC Caller ID prikazuje Facebook profil sliku i poslednji status osobe koja poziva, a uključuje se i podsetnik ukoliko se njen rođendan približava.

Zahvaljujući svom 3.2-inčnom kapacitivnom ekranu osetljivom na dodir, ovaj najnoviji HTC napredni telefon je odličan za pregled i postavljanje fotografija na Flickr, kao i za pretraživanje interneta. Telefon poseduje i kameru od 5 megapiksela sa auto fokusom, LED blicem, 3.5 mm audio priključkom i podržava micro SD kartice.

HTC Wildfire se od danas može da kupiti u Vipovim centrima širom zemlje, sa početnom cenom od 1 dinara u tarifi Postpejd 1800 koja uključuje 1800MB besplatnog prenosa podataka i istu količinu minuta, SMS ili MMS poruka, kao i besplatne pozive u okviru Vip mreže.

2 thoughts on “HTC Wildfire stigao u VIP mobile

  1. Vili

    Hmmm, zar nije HTC Smart prvi smart phone sa HTC Sense-om koji je napravljen za siroke naroodne mase (budget segment)?
    Doduse nije Android, ali ima HTC Sense.

  2. Vip HTC Wildfire owner

    Sjajno, ovo je telefon iz snova, samo se plasim da cemo uskoro svi poceti da zivimo social, ali bez druzenja i vise nikada necemo zaboraviti neciji rodjendan (iako smo ga zaboravili prethodno) :)

Leave a Reply