Mobile · Operateri

HTC Windows Phone 8X u Vip ponudi

Novi smart telefon Windows Phone 8X by HTC sa do sada najnaprednijim Majkrosoftovim operativnim sistemom, stigao je u ponudu Vipa, ubrzo nakon svetske premijere. Dodatno, model Windows Phone 8S by HTC biće na raspolaganju Vip korisnicima tokom novembra.

HTC telefoni sa Windows 8 platformom izdvajaju se upečatljivim dizajnom sofisticiranih boja u sklopu vrhunske završne obrade matirane površine, odličnim performansama, studijskim kvalitetom zvuka uz BeatsAudio™ i neverovatnim mogućnostima ugrađene kamere.

Windows Phone 8X by HTC poseduje sjajni 4,3 inčni LCD 2 ekran HD rezolucije, zaštićen lakim Gorilla® Glass 2 staklom, sa najvećom gustinom piksela na tržištu. Dodatno, ovo je i prvi telefon sa integrisanim Beats pojačalom. U Vip dolazi u grafitno crnoj boji, uz naknadu za aktivaciju od 1 dinar u tarifi Smart 5000 i uz Internet dodatak od 3GB.

Windows Phone 8S by HTC odlikuje super LCD ekran od 4 inča sa Gorilla® Glass tehnologijom, što omogućava korisnicima da Live Tiles interfejs u Windows Phone operativnom sistemu, kao i svaku poruku i fotografiju, vide kristalno jasno u iskričavim bojama. Ovaj model će u Vip radnjama biti dostupan u dve boje: sivo-žutoj i crno-beloj (samo u Vipu).

Leave a Reply