Mobile

Huawei Ascend G7

Huaweije predstavio je danas Ascend G7 smart telefon na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata (Internationale Funkausstellung Berlin – IFA) 2014.

Sofisticirane izrade, sa HD ekranom od 5.5 inča, unapređenim 4G LTE Cat4 povezivanjem i zadnjom kamerom od 13MP, Ascend G7 izgleda zadivljujuće.

Novi smart telefon idealan je za posao i zabavu, i predstavlja najnovije izdanje impresivne Huawei serije Ascend G uređaja koji ispunjavaju obećanja o dostupnosti visoke tehnologije.

14950927119_51b8b19821_z

Na veoma konkurentnom tržištu smart telefona srednjeg ranga koji imaju plastičan izgled, Ascend G7  izdvaja se prelepom obradom i elegantnim metalnim dizajnom.” rekao je Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Podržan 4G LTE tehnologijom Ascend G7 korisnicima širom sveta kako bi im omogućio da iskažu svoju individualnost i žive život na jedinstven način.”

Zanosan izgled

Svega 7.6mm debljine i 165g težine, prilikom izrade Ascend G7-ice je korišćena vodeće svetska nano tehnologija livenja (Nano Molding Technology – NMT) zahvaljujući kojoj ima premium metalni izgled i elegantan okvir za bogatiju teksturu i osećaj glatkoće. Displej od 5.5 inča i 1280 x 720 visoke rezolucije sa lakoćom staje u jednu ruku dok linija od 0,8 mm na delu između prednje strane i poleđine odražava balans i eleganciju. Ascend G7 dostupan je u metalik sivoj, zelenoj i zlatnoj boji.

24 sata rada sa 10% baterije!

Ascend G7 pokreće moćni Qualcomm 4-jezgarni procesor od 1.2 GHz i snažna Li-polimerska baterija od 3000 mAh. Huawei tehnologija za uštedu energije omogućava tri režima rada – normal, smart, ultra power saving, i dan i po učestalog korišćenja. Osim toga, obezbeđuje rad dodatnih 24 sata sa samo 10% energije baterije. Huawei Ascend G7 je podržan 4G LTE tehnologijom kako bi izvršio povezivanje brže i pouzdanije nego ikada pre. Skidanje filmova meri se u minutima, a prebacivanje dokumenata u brzinom do 150 Mbps.

Ascend G7 idealan je za korisnike koji žele da mobilni uređaj isprati njihov brz način života. Pametna antena osigurava konstantan signal mreže i unapređuje iskustvo korišćenja bežičnim povezivanjem kako bi smanjio broj prekinutih poziva.

Frhunska fotografija za sekundu

Sa zadnjom kamerom od 13MP koja sadrži sočivo od 28mm, i prednjom kamerom od 5MP sa široko-ugaonim sočivom od 88 stepeni, vidokrug panoramske fotografije može biti proširen horizontalno i vertikalno. Duplim klikom na dugme za smanjivanje tona fotografija može biti napravljena u samo jednoj sekundi. Ascend G7 omogućava unapređenu obradu fotografija, uključujući ručno podešavanje za one koje su van fokusa i super osetljivi foto-senzor za izradu fotografija u uslovima slabog osvetljenja. Impresivna kamera takođe nudi opciju ulepšavanja lica tokom snimanja u video režimu.

Ascend G7 poseduje EMUI 3.0, novu verziju Huawei intuitivnog korisničkog interfejsa koji olakšava upravljanje jednom rukom. Novi izgled menija se koristi kroz EMUI 3.0 za povećanu ujednačenost kroz različite aplikacije. Osim toga, aktivno i intuitivno odgovara na dnevne potrebe korisnika kroz praktične i vizuelno privlačne detalje.

Leave a Reply