Mobile

Huawei Ascend P6 S lansiran juče

Huawei P6 znamo kao veoma ozbiljnog takmaca “velikim” high-end uređajima sa veoma povoljnom cenom, i svi ga znaju kao super tanak uređaj s ozbiljnim karakteristikama. Današnja skromna promocija ukazuju nam  njegovog naslednika, Huawei Ascend P6 S, koji obećava još bolji paket hardvera. Lansiran je danas bez velike pompeP6 S je malo deblji (6,5 mm) od prethodnika, ali ima isti kapacitet baterije 2000 mAh.

Huawei-P6-S

Iako mu nedostaje LTE podrška, tu je sada quad-core procesor koji radi na 1,6 GHz. To je, dakle, dual-SIM, dual-standby telefon, što znači da u svakom trenutku možete da koristite obe SIm kartice. Preostali karakteristke su gotov isti kao i kod prethodnika: 4,7-inčni LCD ekran s 720p rezolucijom, 2GB RAM-a, 16GB interne memorije, 8MP zadnja kamera i 5MP prednja kamera.

p6 s pozadina Stiže nam Huawei Ascend P6 S

Telefon je spakovan sa Android 4.2 Jelly Beanom, a interfejs je uobličen oko Huaweijevog poznatog grafičkog podprostora Emotion UI 2.0. Dostupan je za sada samo na China Unicom, telefon i tamo  košta oko € 330.

Sve u svemu, Huawei Ascend Mate 2 je puno bolji telefon, ali ovo je svakako pristojan low-cost, za one kojima ne treba trenutni vrh ponude.

Leave a Reply