Mobile

Huawei Ascend P7 sa Vivienne Westwood u Budvi

Huawei Technologies, jedna od vodećih svetskih IKT kompanija, bila je prošlog vikenda partner glamuroznog modnog spektakla ispred zidina Starog grada u Budvi.

Čuvena britanska kreatorkaVivienne Westwood revijom pod nazivom “Everything is connected” predstavila je 31. maja modele za proleće i leto 2014. u “novoj verziji“.

 ascend p7 Kamera telefona Huawei Ascend P7 ispratila reviju Vivienne Westwood u Budvi

Ascend P7, novi Huawei premium model, bio je oficijelni smart telefon događaja i glavni paparazzo u backstage-u. To mu je obezbedila kamera od 13MP sa četvrtom generacijom Sony senzora i Image Signal procesorom, koja fotografije pravi za svega 1,2 sekunde. Za selfije je zadužena prednja kamera od čak 8 MP, a menekenke su je testirale među prvima.

Iz Starog grada na festival u Kanu

Posetioci događaja u Budvi imali su prilike da premijerno vide neke od komada napravljenih od posebnih materijala, upravo za reviju u Crnoj Gori. Takođe, ekskluzivno je prikazana kolekcija kreirana za svetske zvezde koje će prikazane modele prošetati crvenim tepihom na Kanskom festivalu 2015. godine.

Kolekcijom Vivienne Westwood za proleće/leto 2014. dominira pletena odeća toplih nijansi, koja savršeno pristaje na preplanulom telu. Među modelima ekstravagantne kreatorke koji su privukli posebnu pažnju javnosti su komadi koji u sebi sadrže reciklirana stakla od naočara izrezana u posebnim oblicima i motivima.

Svetski modni događaj u Crnoj Gori organizovala je agencija “Murano Montenegro” koja je za reviju angažovala jednu od najpoznatijih stilistkinja na modnoj sceni Klaudiju Behnke (sarađivala sa Tom Fordom, Albertom Fereti, Vivienne Westwood i drugima), modnu agenciju “Fox” iz Beograda i dvadeset devojaka iz Crne Gore.

huawei

Kineska kompanija Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu.

Huawei je početkom maja u Parizu predstavio android telefon Ascend P7. Nadovezujući se na uspeh prethodnika- Huawei Ascend P6, novi pametni telefon odlikuju vrhunske karakteristike, ultra brzo povezivanje, značajno lakša navigacija i lepo izgrađen dizajn koji ga svrstava u premium klasu smart uređaja.

izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply