Mobile

Huawei Honor 3C Play s 5-inčnim ekranom

Huavei je najavio novi entry-levelsmartphone – Huawei Honor 3C Play. Sa svojim najnovijim telefonom iz niže klase, kompanija je cilja da osvoji lokalno kinesko tržište, saznaje AndroidRevija.com.

Huawei Honor 3C Play će imati 5-inčni IPS ekran sa rezolucijom od 1280×720 piksela. Kao što se može očekivati, smartfon pokrećeMediaTek čipset , sa quad- core 1,3GHz procesorom sa 1GB RAM-a.

Huawei Honor 3C Play 1 Huawei Honor 3C Play s 5 inčnim ekranom

Uređaj poseduje jednu zadnju kameru od 8 megapiksela sa LED blicem i 2-megapikselnu prednju kameru. Na raspolaganju je 4GB interne memorije što se dodatno može proširiti preko microSD kartica.

Huawei Honor 3C Play Huawei Honor 3C Play s 5 inčnim ekranom

Što se tiče opcija povezivanja Honor 3C Play nudi Wi-Fi 802.11 b / g / n, GPS , AGPS, Bluetooth 4.0 i 3G podršku.  3C Play  radi na Androidu 4.2 Jelli Bean sa Huavei Emotion UI korisničkim interfejsom. Smartphone poseduje 2.000mAh bateriju, koja prema navodima kompanije omogućava oko 200 sati rada u režimu mirovanja.

Huavei najnoviji entry level smartfon ponudiće za 72 evra, a biće dostupanu pet opcija boja – crna, bela , plava, žuta i roze.

Leave a Reply