Mobile

Huawei LTE mobilni proizvodi

Huawei je predstavio svoju moćnu ponudu LTE proizvoda na Mobile World Congress 2012

Huawei, globalni lider u pružanju rešenja iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT), najavio je danas da planira da predstavi kompletnu ponudu LTE mobilnih proizvoda, uključujući LTE bežičnu mrežnu karticu (E3276) i LTE mobilni WiFi (E5776) na tržištu Evrope I u Azijsko-Pacifickom regionu od jula 2012.

E3276 i E5776 podržavaju LTE Cat 4 i mogu da se pohvale brzinama koje su do 50% veće u poređenju sa drugim LTE mobilnim širokopojasnim uređajima na tržištu, pružajući brzinu preuzimanja do 150Mbps u LTE FDD formatu, i brzinu preuzimanja do 112Mbps u LTE TDD formatu.

“Kao pionir u pružanju integrisanih LTE rešenja klijentima, Huawei nastoji da globalno promoviše razvoj LTE-a, i pruži bolja iskustva sa internetom korisnicima širom sveta”, rekao je Yang, direktor marketinga “Huawei device”. “U 2012-oj, Huawei proširuje svoje LTE mobilne serije na tržište Evrope i Azijsko-Pacfičkog regiona sa ciljem da se konsoliduje na liderskoj poziciji na LTE tržištu.”

Na Mobile World Congress 2012, Huawei je predstavio izvanrednu ponudu LTE proizvoda uključujući i najnoviji LTE pametni telefon, Ascend D lte, koji je opremljen dual-core 1.5G procesorom i HD ekranom osetljivim na dodir od 4.5 inča, koji omogućava korisnicima da uživaju u do sada neviđenoj brzini prenosa podataka kakvu pruža LTE.

Ascend D lte dolazi u društvu sa Ascend P1 lte, najtanjim telefonom na svetu, koji je predstavljan na CES-u 2012, prvim na svetu LTE TDD multi-mode Mobile WiFi Huawei E589, LTE TDD bežičnim širokopojasnim ruterom Huawei B593 kao i postoljima AF23 i AF22.

Huawei B593 podržava LTD TDD i FDD i dostiže maksimalnu brzinu preuzimanja od 100 Mbps. Štaviše, može biti povezan na maksimalno 32 seta WiFi uređaja ili desktop putem svog Ethernet porta. Dvosmerno VOIP snimanje je takođe dostupno.

AF23 i AF22 postolja pružaju širok raspon Ethernet povezivanja, odnosno putem svog Ethernet porta za E3276 i E5776. Kada se AF23 priključi uz E3276, pretvara E3276 u mobilni WiFi, obezbeđujući WiFi offload i WiFi repetitorske funkcije. Slično tome, AF22 bazna stanica predstavlja punjač za bateriju za E5776 i pojačava signal bežične mobilne , mreže putem konektora za antenu sa strane.

Huawei mobilni širokopojasni LTE uređaji pružaju brzinu i kvalitet koji se može uporediti sa širokopojasnim fiksnim linijama. Operaterima će koristiti njihova fleksibilnost po niskoj ceni i izvanredna iskustva korisnika. Ova tehnologija je naišla na odličan odziv operatera i korisnika u Evropi, na Bliskom istoku I u Severnoj Americi.

Leave a Reply