Huawei-MediaPad-7-Vogue
Mobile

Huawei predstavio novi tablet

Zahvaljujući phablet hibridima tanka linija između telefona i tableta se sve više smanjuje, tako da na tržištu možemo videti neke vrlo jedinstvene uređaje. Najnoviji trend su Android tableti saVoice funkcijom i naravno SMS-om.

Huawei MediaPad 7 Vogue 2 Huawei MediaPad 7 Vogue tablet

 

Samsung je počeo sa Galaxy Note 8.0, a Huawei  je danas predstavio Huawei MediaPad 7 Vogue. Ovaj entry-level tablet je opremljen sa 7-inčnim IPS ekranom rezolucije 1024 x 600 piksela, radi na Huawei KV32 quad-core procesoru brzine 1.2 GHz, ima 1GB RAM-a, 3MP kamera pozadi, a samo 0,3 megapiksela je prednja kamera.   MediaPad 7 Vogue nudi 8GB prostora za podatke i fajlove, ali poseduje i ležište za jefitne microSD kartice za proširenje, a ceo seistem je zasnovan na Androidu 4.1 Jelly Bean sa dodatkom Huawei Emotion UI.

Huawei-MediaPad-7-Vogue

Ali ono što je dodatna funkcija ovog uređaja je da podržava i glasovne pozive i SMS.Ugrađeni prijemnik podržava quad-band GSM mreže i UMTS mreže na 900/2100MHz spektaru. MediaPad 7 Vogue takođe može podržati 3G veze do 42Mbps. Izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply