Hurun nagrada za Huawei Ascend Mate7
Mobile

Hurun nagrada za Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7 dobio je nagradu za najbolji novi pametni telefon (“Smartphone Best New Arrival”) na jedanaestoj Hurun ceremoniji dodele nagrada za najbolje među najboljima (Eleventh Hurun Best of the Best Awards ceremony).

Na događaju u Šangaju, gde je predstavljeno više od 100 luksuznih brendova, od satova i nakita do automobila, mlaznjaka, jahti i luksuznih nekretnina, Huawei Mate7 prepoznat je kao “najbrže rastući, popularan i najprodavaniji pametni telefon kompanije Huawei.”

Hurun nagrada za Huawei Ascend Mate7

Hurun nagrada za Huawei Ascend Mate7

Huawei Mate7 nalazi se na listi luksuznih brendova, što je dokaz da smo uspeli da napravimo pametni telefon vrhunskog kvaliteta i dobijemo zadovoljne korisnike. Naša odluka da pažnju usresredimo na premium proizvode očigledno daje rezultate,” rekao je gospodin Kevin Ho, President, Huawei Consumer Business Group Handset product line. “Veoma smo zadovoljni načinom na koji su korisnici širom regiona prihvatili Mate 7, što dokazuje i činjenica da je od predstavljanja u septembru prošle godine prodat u više od 2 miliona primeraka.”

Samo dan nakon uručivanja prestižne Hurun nagrade, Huawei Ascend Mate 7 okitio se još jednom nagradom. Naime, srpski magazin Tech Lifestyle proglasio ga je za „Iznenađenje godine“ i „Fablet godine“.

 

Istraživački institut Hurun objavio je rezultate istraživanja o kretanju trendova na tržištu luksuznih kineskih brendova za 2015 i o navikama kineskih milionera. Izveštaji obuhvataju različite oblasti industrije i prikazuju analizu vrednosti individualnih neto kupovina. Ovaj izveštaj je isto što i ISO 9000 standard za višu klasu što ga čini veoma merodavnim, i pokazuje da Huawei Mate7 ima Net Promoted Score (NPS-procenat onih koji su voljni da preporuče telefon drugima u ukupnom broju korisnika) od 79%, što je druplo više od drugih uređaja. To dakle znači da su korisnici koji kupe Ascend Mate 7 pametni telefon voljni da ga preporuče drugima.

Huawei Mate7

Huawei Mate7 poseduje veliki 6-inčni ekran visoke rezolucije za veće zadovoljstvo korisnika prilikom gledanja video sadržaja, tanko kućište od svega 7.9 mm, moćni osmo-jezgarni chipset za bolje performanse i bateriju od 4100 mAh. Ovo je takođe prvi Huawei pametni telefon koji poseduje novu tehnologiju otključavanja putem otiska prsta.

Pametni telefon Mate7 je dobio značajno priznanje za dizajn i karakteristike od strane međunarodnih medija i mnogih drugih. Zahvaljujući svojoj inovativnosti i pozitivnim iskustvima korisnika, Huawei Mate7, takođe je, privukao pažnju poznatih javnih ličnosti, kao što je fudbaler Kristiano Ronaldo.

Leave a Reply