Mobile

I Amazon sprema svoj pametni telefon

Već neko vreme čujemo glasine o tome da veliki Amazon spremasopstveni pametni telefon, ali danas smo po prvi put u prilici da vidimo kako će taj uređaj zapravo izgledati!

Sajt BGR je došao do ekskluzivnih  fotografija uređaja za koji tvrde sa se radi o prototip verziji Amazonovog smartphonea.

Kao i kod protorip automobila, ovaj prototip je zatvoreen u kućištu koje skriva pravi izgled. Pre izvorima sajta BGR, ovaj uređaj opremljen je 4,7-inčnim 720p ekranom, Snapdragon procesorom, 2GB RAM-a, poseduje 13-megapikselnupozadinsku kameru  i naravno prednju za video pozive.

amazon-smartphone

Sama lista specifikacija i nije ono najuzbudljivije, ali zato jeste softver uređaja.Amazon smartphone navodno ima četiri dodatne prednja kamere koje prate poziciju korisnikovog  lica i očiju, kako bi se ekranski  prikaz što bolje prilagodio lagodnijem gledanju. Ovim se sadržaji na ekranu dinamički menjaju dajući 3D korisničko iskustvo bez potrebe korišćenja 3D naočara .

Nedavni izveštaji sugerišu da Amazon planira da objavi svoj smartphone u junu, te da počne sa isporukama preko svog sajta u septembru. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply