telegroup-3g
Mobile

Integrisano rešenje za 3G offload

U Privrednoj komori Beograda 28. marta 2013. godine održana je prezentacija: “Integrisano rešenje za Carrier Wi-Fi i 3G offload” firmeTelegroup.

Obzirom da se Telekom operateri i servis provajderi  suočavaju sa sve većim zahtevima tržišta za obezbeđivanjem bogatih multimedijalnih sadržaja na korisničkim uređajima u realnom vremenu, TeleGroup Motorola servis je provajderima ponudio kompletna rešenja koja im omogućavaju da svojim krajnjim korisnicima pruže savršeno multimedijalno iskustvo, koja kablovskim operaterima omogućavaju da krajnjim korisnicima isporuče napredne multimedijalne servise preko Wi-Fi mreže pokrivajući veća geografska područja.

telegroup-3g

Implementacijom Access Point uređaja duž kablovske mreže operatera, krajnji korisnici će moći da koriste usluge zasnovane na prenosu podataka (Internet, VoIP, IP Video) kada se nalaze u dometu Cable Wi-Fi signala.

Ova tehnologija je pogodna za implementaciju u sredinama gde se očekuje veći broj korisnika kablovske mreže kao što su trgovinski centri, specijalni događaji (koncerti, festivali i drugi sadržaji namenjeni javnom okupljanja) zatim veće i značajnije saobraćajnice i slično.

Leave a Reply