Mobile

iPhone u Srbiji od oktobra

Jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih mobilnih telefona u svetu dolazi i u našu zemlju i to najverovatnije kao ekskluziva jednog od mobilnog operatera.

Iako se ovaj poznati telefon već mogao nabaviti u Srbiji na crnom tržištu, mnogi kupci se nisu odlučivali na ovakav potez zato što je iPhone bio “skinut” sa stranih mreža pa skupa investicija nije bila sigurna. Magazin MobiTech je iz dobro obaveštenih izvora saznao da će se Appleov telefon iPhone moći kupiti u Srbiji od oktobra 2010 godine. Sada fanovi ovog telefona neće morati da brinu jer on stiže zvanično i legalno što uključuje garanciju i sve ostale beneficije.

Za sada je sigurno da će se u ponudi naći 3G S model dok se za najnoviji iPhone 4 model još uvek pregovara. U pregovorima je takođe i operater koji će ga dobiti u svojoj ponudi.

Apple fanovi svakako imaju puno razloga za slavlje pa ako do sada nisu kupili iPhone neka se strpe još samo malo.

(izvor Mobitech)

3 thoughts on “iPhone u Srbiji od oktobra

  1. Miki

    Džaba im samo 3GS, ja to kupiti neću. Nemojte da gubite vreme na to, več odmah dajte iPhone 4.

  2. Mars

    nemojte odmah da kupite iphone 4….kupite 3gs, a onaj ostatak koji ste mogli da potrosite ne iphone 4 dajte u humanitarne svrhe (ako bas zelite i imate toliko para da se razbacujete za telefon)…te cene iphone 4 su bezobrazno visoke.

  3. Vlado

    pa da…ovo je otrov..u evropi iphone 4 kosta 400 e a kod nas 1000e?uzas!

Leave a Reply