Mobile · Operateri

Italijanski TIM nudi Napster Mobile usluge

Vodeći italijanski operator, Telecom Italia Mobile (TIM) od nedavno svojim korisnicima nudi Napster Mobile, vrhunsku muzičku uslugu razvijenu od strane Ericssona i Napstera.

Napster Mobile je najsavremenija usluga koja nudi niz mogućnosti uz personaliziovani sadržaj; od melodija, preko umetničkih slika i wallpapera, do Napster Mobile kataloga sa preko 5 miliona pesama.

Napster Mobile takođe omogućava istovremenu isporuku sadržaja na korisnikov računar i mobilni telefon, što je jedinstvena osobina  koja uz jednostavan download pesama na mobilni telefon omogućava i isporuku pesama visokog kvaliteta na računar.

Ericssonova zaduženja u ovom ugovoru uključuju sistemsku integraciju, rad, održavanje i upravljanje sadržajima Napster Mobilea za TIM  operatora.

Posredstvom posebne aplikacije za prepoznavanje muzike Napster Mobile je takođe povezan i sa Sony Ericssonovom serijom Walkman mobilnih telefona, a neki Sony Ericssonovi modeli nude softverski ekranski taster za jednostavni pristup Napster Mobileu.

Leave a Reply