Mobile · Operateri

Iz Algotecha novi komunikacioni centar za Telenor

Mobilni operater “Telenor”, zahvaljujući inovativnim softverskim rešenjima kompanije “Algotech”, ponudio je svojim korisnicima novi kontakt i data centar. Novi centar bio je potreban “Telenoru” zbog unapređenja usluga s obzirom na to da je broj korisnika ove kompanije u Srbiji premašio 3 miliona, navedeno je u saopštenju te kompanije.

Implementacija novog kontakt centra omogućila je kompaniji “Telenor” da uvede efikasniju podršku za sve postojeće i buduće klijente. Govorni automat obezbeđuje korisnicima informacije kao što su: trenutno stanje na računu, iznos poslednjeg mesečnog računa za fizička lica, opis pojedinih servisa, informacije o roaming-u i procedure za zakasnele uplate, navedeno je u saopštenju.

Usluga Interactive voice response system (IVR) omogućava korisnicima da naruče listing za određeni mesec, aktiviraju različite tarifne dodatke, govornu poštu, automatski podese aparat za korišćenje GPRS i MMS usluga kao i da, po potrebi, razgovaraju sa operaterom call centra.

Novi kontakt centar kompanije “Telenor”, povezuje različite komunikacione i poslovne aplikacije u cilju povećanja efikasnosti operatera i unapređenja upravljanja pozivima. Zahvaljujući ovim rešenjima kompanija “Telenor” je u mogućnosti da proširi poslovanje i poveća broj korisnika. Kontakt centar, takođe, omogućava bolje planiranje smena i bolje iskorišćenje radnog vremena operatera – rekao je Aleksandar Bakoč, direktor kompanije “Algotech” Srbija.

Leave a Reply