Mobile · Operateri

Jeftini Internet gde god se nalazite

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika mt:s Vam nudi mogućnost kupovine data kartice po neverovatnoj ceni od 99,00 dinara. Novogodišnji 3G Net Paketi namenjeni su novim i postojećim kroisnicima, koji žele da Internet bude dostupan na svakom mestu i u svakoj situaciji posredstvom mt:s mreže.U ponudi su Huawei data kartice koje omogućavaju povezivanje računara sa internetom:
PCMCIA E650
USB Modem E220

U zavisnosti od Vaših potreba, možete zaključiti postpaid ugovor na minimalni period od 12 meseci, uz izbor jednog od tri tarifnih profila:

3G Net Paket 128MB
3G Net Paket 512MB
3G Net Paket 1GB

I to nije sve! Količina prenetih podataka u novogodišnjem 3G Net paketu je višestruko veća.
Uz 3G Net paket 128MB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je 1GB, uz 3G Net Paket 512MB – 2GB, a uz 3G Net Paket 1GB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je neverovatnih 5GB.

Cene tarifnih 3G Net paketa date su na OVOJ stranici.

2 thoughts on “Jeftini Internet gde god se nalazite

  1. nebojsa

    To je jako lijepo u reklami.Ja sam probao koristiti bezicni internet u Danskoj ali problem je u tome sto je slaba pokrivenost pa se internet jako cesto izgubi.Kod nas to egzistira vec duze vrijeme a interesuje me da li ce kod vas biti nesto bolje?

  2. Goran Aničić Post author

    Nebojša ne radi se o bežičnom Internetu u smislu WiMaxa već mobilnom pristupu preko mreža operatora mobilne telefonije, a pokrivenost teritorije ovom mrežom je gotovo 100 postotna.

Leave a Reply