lg
Google Android · Mobile

Jelly Bean operativni sistem na LG smart telefonima i u Srbiji

Modeli iz L serije, kao i Optimus 4X HD smart telefon, dobijaji poslednju verziju Android operativnog sistema

Kompanija LG Electronics je danas zvanično najavila da će i u Srbiji svi korisnici Optimus L5, L7 i L9 smart telefona, kao i modela Optimus 4X HD, imati mogućnost da preuzmu poslednju verziju Android operativnog sistema, 4.1.2 Jelly Bean (JB). Ažuriranje ovog operativnog sistema na modelu Optimus L9 je već sada moguće, dok će na Optimus 4X HD smart telefonima biti dostupno sledeće nedelje. Novu verziju Android operativnog sistema korisnici modela Optimus L7 moći će da preuzmu početkom aprila, a za Optimus L5 smart telefon krajem aprila.

lg-optimus-g

„Kako bismo pružili što bolje iskustvo i u potpunosti iskoristili sve potencijale koje naši modeli poseduju, želimo da svim našim korisnicima omogućimo da instaliraju Jelly Bean, poslednji Android operativni sistem“, izjavio je Kenneth Ji, regionalni menadžer za oblast mobilne komunikacije u okviru kompanije LG Electronics Magyar Kft.

Poslednja Android platforma kompanije Google poboljšaće celokupno korisničko iskustvo na smart telefonima kompanije LG Electronics. Više informacija, kao i Jelly Bean operativni sistem biće dostupan za preuzimanje na sajtu predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji (http://www.lg.com/rs/podrska).

Leave a Reply