Mobile

Jubilej magazina “Mobi”

Mobi 36 Naslovna

Mobi je napunio tri godine i ovom prilikom redakcija želi da se zahvali mnogobrojnim čitaocima  na ukazanom poverenju i na tome što su pomogli da magazin bude to što sada jeste – najčitaniji i najtiražniji magazin ove vrste.

Najbržim vernim čitaocima spremili smo iznenađenja, a o čemu se radi, saznaćete ako redovno budete pratili Forum, Blog i Web sajt magazina Mobi i, za početak, okrenete 15. stranu. Povodom završetka velikog nagradnog konkursa, organizovanog u okviru proslave trogodišnjice Mobija, pozivamo vas da nam se pridružite na našoj proslavi. Pošaljite SMS sa sadržajem mobi pozivnica i imenom i prezimenom na 4357 i imate priliku, ukoliko vas izvučemo, da se družite sa nama i našim saradnicima. Deset najsrećnijih, uz pozivnicu na koktel, očekuju i prigodni pokloni.

Mobi koktel održaće se 15. novembra u klubu-restoranu Garden, u Novom Sadu, ulici Laze Telečkog broj 5, od 20 sati. Obezbedili smo veliki broj nagrada, kao i niz zanimljivih sadržaja – igre, izložbu telefona i još mnogo toga. Čekamo vas!

Mobi nagradni konkurs na kojem smo birali novi slogan dobio je svojih deset finalista. Da bismo konačno odabrali novi slogan – potrebna nam je vaša pomoć! Okrenite stranu 15, odlučite se za jedan slogan i u SMS poruci napišite mobi redni broj slogana, i uz lične podatke, to pošaljite na 4357. Možete glasati i na našem Forumu, gde se nalazi tema posvećena izboru Mobi slogana, a glasovi svih forumaša biće uračunati u konačni plasman.

U sledećih nekoliko meseci iznenadićemo vas mnogim zanimljivim stvarima, a do tada ostanite u krugu čitalaca Mobija, jer vam obećavamo da ćemo zajedno sa vama izgraditi još bolji, zanimljiviji i aktuelniji časopis. Hvala na podršci i pomoći!

Mobi nagradni konkurs
U proteklih nekoliko meseci vaši predlozi za novi Mobi slogan stizali su u velikom broju, a najbolje mežete da pogledate na našem Forumu u okviru teme Biramo novi Mobi slogan. Deset najboljih slogana ušlo je u super finale i od njih će se glasovima čitalaca i žirija izabrati novi Mobi slogan. U finale Mobi konkursa ulaze kandidati koji su poslali sledeće slogane:

– Magazin za sve mreže
– Telekomunikacije su sada u modi
– TeleMobi
– Najmobilniji magazin
– Prvi deo komunikacije
– Budite dostupni uz Mobi
– Lakoća komunikacije
– Nove poruke iz prve ruke
– Mobi – magazin za priču
– Mobi – budućnost je stigla

Ukoliko glasate za jedan od ovih slogana dobijate šansu da osvojite jedan od tri Qtek 8310 “pametna” mobilna telefona! Nagradna igra i Mobi konkurs trajaće do 14. novembra, a pobednik će biti proglašen na koktelu koji ćemo upriličiti za sve poslovne saradnike i srećne dobitnike u klub-restoranu “Garden”, 15. novembra od 20 sati.

Mobi koktel
Mobi vas poziva da nam se pridružite na našoj proslavi povodom treće godine postojanja. Pošaljite SMS sa sadržajem mobi pozivnica na 4357 i imate priliku, ukoliko vas izvučemo, da se družite sa nama i našim saradnicima. Deset najsrećnijih, uz pozivnicu na koktel, očekuju i prigodni pokloni.

Mobi koktel će se održati 15. novembra u klubu-restoranu Garden, u Novom Sadu, ulici Laze Telečkog broj 5 od 20 sati. Obezbedili smo veliki broj nagrada, kao i niz zanimljivih sadržaja. Čekamo vas!

Leave a Reply